Alleen bij ons!

179.00

Of vanaf € 5.88 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Levertijd: Week 39

De badkamer met een mooie Glas-look.

Deze badkamer onderscheidt zich door zijn chique en strakke design door het gebruik van witte glaspanelen die op alle fronten gemonteerd zijn. Dit geeft een mooie lichte spiegeling die daardoor de meubelen nèt iets meer geven.

Door de combimatie van de rustiek eiken melamine bovenbladen krijg je mooie accenten die tegelijktrijd een natuurlijk gevoel in je badkamer brengen. Zo kun je een prachtige atmosfeer creëren in je badkamer in combinatie met een perfecte en betaalbare kwaliteit.

Omdat deze serie uit allemaal losse elementen bestaat kun je praktisch elke badkamer wel inrichten naar eigen inzicht en voorkeur. En alle deuren zijn zowel links- als rechtsdraaiend te monteren.

Deze meubelen zijn zeer eenvoudig te monteren met behulp van een duidelijk montagetekening.

  • Sfeervolle kleurstelling van rustiek eiken en wit
  • Mooi glazen fronten.
  • Designachtige sfeer.
  • Metalen grepen
  • Deuren links- en rechtsdraaien te monten
  • Eenvoudig te monteren

Meer informatie >

Artikelnummer: BAD10370.00 Categorie: Tag:

Beschrijving

Deze hangkast heeft eeen bovenblad van eiken melamine met ABS kanten afwerking. De garantie voor een perfecte afwerking en kwaliteit. Achter de deur met glaspaneel ligt een verstelbare legplank. De deur is zowel links-als rechtsdraaiend te monteren en heeft een demping voor geruisloos sluiten Onderaan de deur zit een metalen greep.


Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Badkamerkast Korona-H”


81631