Alleen bij ons!

262.00

Of vanaf € 8.61 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Levertijd: Week 28

De badkamer met een mooie Glas-look.

Deze badkamer onderscheidt zich door zijn chique en strakke design door het gebruik van witte glaspanelen die op alle fronten gemonteerd zijn. Dit geeft een mooie lichte spiegeling die daardoor de meubelen nèt iets meer geven.

Door de combimatie van de rustiek eiken melamine bovenbladen krijg je mooie accenten die tegelijktrijd een natuurlijk gevoel in je badkamer brengen. Zo kun je een prachtige atmosfeer creëren in je badkamer in combinatie met een perfecte en betaalbare kwaliteit.

Omdat deze serie uit allemaal losse elementen bestaat kun je praktisch elke badkamer wel inrichten naar eigen inzicht en voorkeur. En alle deuren zijn zowel links- als rechtsdraaiend te monteren.

Deze meubelen zijn zeer eenvoudig te monteren met behulp van een duidelijk montagetekening.

  • Sfeervolle kleurstelling van rustiek eiken en wit
  • Mooi glazen fronten.
  • Designachtige sfeer.
  • Metalen grepen
  • Deuren links- en rechtsdraaien te monten
  • Eenvoudig te monteren

Meer informatie >

Artikelnummer: BAD10374.00 Categorie: Tag:

Beschrijving

Deze extra hoge kast geeft je veel bergruimte voor badtextiel en toiletbenodigdhden. In de 2 laden bovenin kun je vele kleine zaken opriuimen die je snel bij de hand wilt hebben. Deze laden hebben soepele geleiders met een zelfsluitend systeem. Onder de kast zijn kuntstof pootjes voorzien om optrekkend vocht te voorkomen.


Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Badkamerkast Korona-K”


81635