Een wandrek of console kan een speelse en toch praktische aanvulling zijn op de inrichting van je badkamer. Je kunt er mooi die spullen op kwijt die je snel bij de hand wilt hebben: je tandenborstel, de pot met gel, je favoriete dagcrème of aftershave. Ze zijn daarnaast wat goedkoper dan onze spiegelelementen. Sommige elementen hebben zelfs een LED-lampje ingebouwd zodat je alles goed kan zien! Bekijk ook eens onze onderkasten, badkamerkasten, wastafelkasten, complete badkamers en onze volledige collectie voordelig geprijsde badkamermeubelen

Badkamer wandrek waar in de badkamer plaatsen?

Een badkamerwandrek heeft meerdere niveaus en kunnen het beste naast de wastafel worden gehangen. Bijvoorbeeld boven een wastafelonderkast. Ook boven het bad kan een handige plaats zijn. Voor badschuim, shampoo, of misschien een sfeervolle kaars.

De consoles zijn vooral bedoeld om boven de wastafel te worden geplaatst.

Uitvoering en afmeting van de badkamerwandrek

In een aantal badkamermeubelseries van huisenthuis.nl is een wandrek of console opgenomen. Mooi uitgevoerd in het basismateriaal van de lijn, in combinatie met glas. De afwerking is perfect, en de producten zijn goed schoon te maken.

De consoles hebben een royale breedte van 70 cm. De glazen elementen van de wandrekken zijn 22 cm diep. Op beide accessoires heb je dus meer dan voldoende opbergplek.