Wat is nog heerlijker dan gezelliger dan thuis met je vrienden of familie aan je bar een drankje te drinken. Dat is perfect relaxen en genieten. Huisenthuis.nl heeft een ruime collectie comfortabele barkrukken die tevens stuk voor stuk uitblinken in kwaliteit. Een goede bar is daarom niet compleet zonder barkrukken van Huisenthuis.nl. Bekijk ook eens onze andere stoelen. Heb je namelijk geen bar en wil je gewoon zitten aan een lage tafel, dan zoek je waarschijnlijk een eetkamerstoel, eetkamerfauteuil, hoge stoel of een klapstoel.

Kwaliteits barkrukken

Huisenthuis heeft zijn collectie barkrukken (ook wel barstoel genoemd) geselecteerd op comfort en kwaliteit, want jij moet vele jaren ongestoord kunnen genieten van je drankje op de barkrukken van Huisenthuis.nl. De meeste barkrukken uit de collectie van Huisenthuis.nl hebben een stalen geëpoxeerd frame met een comfortabele rug en zitting die is uitgevoerd in een luxe leatherlook. Deze leatherlook heeft alle uiterlijke kenmerken van leer, is zacht, ademenden super sterk en daarom ideaal in gebruik.

Makkelijk te reinigen

Naast het feit dat deze barkrukken erg degelijk zijn is zowel het frame als de rug en zitting van de barkruk heel eenvoudig te onderhouden en makkelijk te reinigen. De kwaliteit van deze barkrukken is door het gebruik van sterke materialen ook geschikt voor professioneel gebruik.

Eigentijdse kunststof rug en zitting

Huisenthuis.nl heeft ook een hele actuele collectie barkrukken met een kunststof rug en zitting. Zou nou onverhoopt de door jouw gewenste kleur er niet bij zitten, aarzel niet en bel, mail of chat met ons en vraag of de door jouw gewenst kleur leverbaar is. Zelfs de frames zijn in andere kleuren leverbaar. Met barkrukken van huisenthuis.nl wordt het nog meer zorgeloos genieten.

Garantie op barkrukken

Naast een perfecte kwaliteit zijn deze barkrukken stuk voor stuk allemaal snel leverbaar en wel binnen 10 werkdagen. Aangevuld met 3 jaar lang 100% garantie op deze barkrukken zit je bij Huisenthuis dus perfect! Wij hebben klanttevredenheid in een hoog vaandel staan.