betaalmethode-ideal

Ideal

Bij huisenthuis.nl betaal je veiling online via je eigen bank

betaalmethode-bankoverschrijving

Directe Bankoverschrijving

Vooruitbetaling via een bank overschrijving: we zullen je order verwerken zodra we je betaling hebben ontvangen

betaalmethode-rembours

Rembours

Rembours bij levering aan de chauffeur. Hierbij dien je vooraf (direct na bestelling) 20% van het orderbedrag vooraf overgemaakt te hebben.
Bij levering kan dien je contant te betalen(niet via pin). Wanneer je voor deze betaalwijze kiest betaal je € 15,- rembourskosten.

In verband met de Corona problemen is deze betaaloptie tijdelijk niet mogelijk.

betaalmethode-mistercash

Mister Cash

Voor Belgische klanten

Betalen met Creditcard

Gemakkelijk betalen met je creditcard met je Visa- of Mastercard kan ook bij Huisenthuis.nl

in3

Als je er de voorkeur aangeeft de bestelling niet in 1 keer te betalen en geen rente wilt betalen kun je gespreid betalen in 3 termijnen met 0% rente. Voor informatie van in3 kun je hier klikken. De eerste ter zijn betaal je via iDeal, de 2e termijn dient 30 dagen na de bestelling betaald te worden en de 3e termijn 60 dagen na de bestelling. Zo kun je na elke storting van je salaris een gedeelte van je bestelling betalen. Het minimale bestelbedrag moet € 100,- zijn en het maximale bestedingsbedrag mag € 3000,- zijn. De kosten voor betalen via in3 bedragen €1,50.

betaalmethode-afterpay-achteraf

Achteraf betalen met Afterpay

Deze betaalmethode is voor Nederlandse en Belgische consumenten.Ook bedrijven kunnen deze betaalmogelijkheden gebruiken. Afterpay voert voor Huisenthuis.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van Afterpay via e-mail ontvangt om het (de) gekochte product(en) achteraf te betalen.
Zo kun je bij Huisenthuis.nl achteraf betalen met een digitale acceptgiro.  De kosten voor betalen via Afterpay bedragen €1,50.
De maximaal besteedbare bedragen zijn voor Nederlandse klanten € 2500,- Belgische klanten € 1250,- en voor bedrijven € 1000,-
Dit betekend niet dat Afterpay altijd dit maximale bedrag toestaat. Een en ander is afhankelijk van de ervaringen van Afterpay met de besteller en de resultaten van de on-line check die Afterpay uitvoert. Heb je vragen over Afterpay? Kijk dan hier.

betaalmethode-paypal

Paypal

Voor alle klanten met een Paypall account. De kosten voor betalen met Paypal bedragen 3% van je orderwaard

Gespreid betalen met SprayPay

Met SprayPay kun je gespreid betalen in 12, 18, 24 of 36 maanden. Geheel naar eigen keuze.  Na het bestellen kies je voor de optie betalen met Spraypay. Het minimum orderbedrag moet tenminste € 250,- zijn. Gespreid betalen voor een lager aankoopbedrag is niet mogelijk.  Gespreid betalen is dus mogelijk vanaf € 250,- tot en met € 5000,- Vervolgens krijg je een aantal persoonlijke vragen om te kunnen beoordelen of je wel of geen krediet krijgt bij SprayPay.  SprayPay hanteert hierbij een strikt privacybeleid zoals je hier kunt lezen. Het kan zijn dat je even moet wachten tot SprayPay je aan vraag goed keurt. Maximum wachttijd 10 minuten.

Na goedkeuring levert Huisenthuis.nl keurig jouw bestelde meubelen. Je begint alvast te genieten van je meubelen en betaald nadien maandelijks je betaling aan SprayPay.

Betalen via SprayPay is alleen mogelijk voor Nederlandse consumenten! Verificatie van klanten buiten Nederland is helaas (nog) niet mogelijk.

Let op: Vervroegd aflossen is mogelijk en zonder extra kosten.. Stuur een verzoekje naar SprayPay en je kunt het vervolgens het bedrag aan SprayPay over maken.

Alle betaalmogelijkheden bij Huisenthuis.nl staan ook vermeld op Betaalopties.nl