Op zoek naar een leuke bijzettafel voor in je woonkamer? Of zoek je gewoon een handig tafeltje voor naast je bed? Bij huisenthuis.nl ben je in elk geval aan het juiste adres voor glazen bijzettafels en houten bijzettafels in de nieuwste trens en stijlen. Uniek en robuust zijn ook de metalen bijzettafels en onze collectie sidetables. En wees gerust, op onze bijzettafels heb je 3 jaar lang 100% garantie, en ze worden allemaal gratis bij je thuisgebracht!

Bijzettafels op jouw manier
Huisenthuis.nl biedt jou een grote collectie in vele soorten bijzettafels om jouw zithoek nog comfortabeler in te richten. Want hoe handig is het niet om je kop koffie, je koele pilsje of je glaasje bubbels onder handbereik weg te kunnen zetten.
Combineren met bijzettafels
Een erg leuke trend is het combineren van bijzettafels. Pak 2 of 3 kleine bijzetafels van verschillende hoogtes en maten en zet ze bij elkaar om een soort leuke salontafel te creeren. Zo zorg je voor een speels en hip effect!

Een bijzettafel is handig en speels voor bij een zithoek in de woonkamer, maar een leuke metalen bijzettafel kan ook leuk staan in de slaapkamer, naast je bed bijvoorbeeld in plaats van een nachtkastje.
Garantie op je bijzetafel
Tevens doe je met die lage prijzen van huisenthuis.nl ook nog heel veel voordeel. Je hebt naast de laagste prijs garantie ook 3 jaar lang 100% garantie op je bijzettafel. Tevens zorgen dat de tafels voor naast je bed of voor je woonkamer gewoon gratis worden bezorgd. Dat is wonen op jouw manier!

Heb je nog vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op op 085 760 3399, of chat met ons via de berichtenbox rechts onderin!