Bony Design

Bony Design is een bekend merk als leverancier van moderne en betaalbare kapstokken, verlichting en kleinmeubelen.
Het kenmerk van de producten van Bony Design is dat de kwaliteit van de producten hoog is en in uitstekende verhouding staat ten opzichte van de prijs. Alle producten van Bony Design hebben een uitstraling die direct enige associatie oproepen met het gevoel van design.

Bony Design gebruikt als basis van het product praktisch altijd RVS in combinatie met mooie stoffen voor de verlichting en hout, kunststof of glas voor de meubelen.

Trespa blad

Zeer speciaal zijn de tafels van Bony Design met een Trespa blad. Deze tafels hebben een perfecte strakke uitstraling in combinatie met een ijzersterk blad wat zeer onderhoudsvriendelijk is. Alles over Trespa van de tafels van Bony Design is te lezen in de productinfo bij de betreffende tafel.

Nieuwe producten

Bony Design actualiseert zijn collectie 2x per jaar door steeds nieuwe producten te brengen. huisenthuis.nl ontwikkelt hierin mee en doet er alles aan de meest actuele producten van Bony Design op zijn online woonboulevard te presenteren zoals Wandkapstok Crook

Alle producten van Bony Design zoals verlichting en kapstokken worden via de pakketdienst binnen 5 werkdagen na het ontvangen van de order en betaling bij u geleverd.

De meubelen uit de collectie van Bony Design worden met de vrachtwagen bij u bezorgd met een levertijd van 10 werkdagen.

Perfecte Service

Huisenthuis.nl is de grootste online woonboulevard van Europa en bied een ruime keuze in meubelen voor je hele huis. huisenthuis.nl biedt een ruime informatie over de kwaliteit en mogelijkheden van zijn meubelen. En als dit nog niet genoeg is kun je bellen, online chatten en buiten sluitingstijden van kantoor een e-mail sturen. De medewerkers van huisenthuis.nl medewerkers doen er dan alles aan om je met spoed een antwoord te geven.

Huisenthuis.nl doet er alles aan jou het zo comfortabel mogelijk te maken met:

  • Een uitgebreide collectie.
  • Scherpe prijzen
  • Gratis Verzending
  • Korte levertijden.
  • Optimale service.
  • gratis 3 jaar lang 100% garantie
Just J. Schilder
Snelle betrouwbare service. Direct telefonisch en/of e-mail contact wanneer er een vraag is. Geen service tot aan de drempel, maar….ver daarover heen! Bedankt.
Just J. Schilder 18 juli 2017
Maarten Toorenaar
Huis en Thuis doet wat ze belooft! Snelle levering, duidelijke leveringsvoorwaarden en -tijden. Goed en professioneel verpakt waardoor beschadigingen worden voorkomen. Super aan te bevelen
Maarten Toorenaar 5 juli 2017
Roelof Feijen
Mijn bestelling via de webshop, is keurig aangekomen op mijn adres.De communicatie via de mail ging perfect!
Roelof Feijen 30 juni 2017