Clear selection

Alleen bij ons!

Of vanaf € 14.50 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Op afspraak thuisbezorgd

Levertijd: 10 werkdagen

De boxsprings van Huis&thuis.nl worden in hoog gekwalificeerde fabrieken gemaakt met de beste kwaliteitsnormen. In deze fabrieken worden ook de dure merken boxsprings gemaakt. Bovendien hebben we voor de stoffen bekleding prima kwaliteitsstoffen uitgekozen, die in verschillende kleuren leverbaar zijn.

Huis&thuis.nl heeft haar eigen complete collectie boxsprings en heeft dus geen dure merken. Deze dure merken hebben vaak peperdure reclamecampgnes. Omdat Huisenthuis.nl dat niet heeft kunnen zij hun boxsprings leveren tegen zeer scherpe prijzen met de laagste prijsgarantie. Zo koop je de beste boxspring tegen de laagste prijs met 3 jaar lang 100% garantie!

De collectie van Huisenthuis.nl bestaat uit vaste boxsprings, verende boxsprings, en elektrisch verstelbare boxsprings.

Meer informatie >

Artikelnummer: BXS10152 Categorie: Tag:

Beschrijving

De Super Voordelige Boxspring!

Deze boxspring bestaat uit een vaste, niet verende box op een stalen frame met 12 cm hoge houten poten.

Het hoge, rechte hoofdbord steekt aan weerszijden 10 cm uit. De hoogte van het hoofdbord is 115 cm en de dikte ervan is 10 cm.

De 2 meegestoffeerde matrassen met 160 Bonnell veren per m2 en de bijgeleverde topper matras van 7 cm dik koudschuim HR35 zorgen voor een prima slaapcomfort.

De maat 120x200cm bestaat uit 1 box en 1 matras. De maat 140x200cm. bestaat uit 2 boxen en 1 matras en de maten 160cx200cm en 180x200cm hebben 2 boxen en 2 matrassen.

Je hebt bij de boxspring de keuze uit 4 verschillende maten in 6 verschillende kleuren platgeweven weefstof.


Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Boxspring Harmony-ZW”


51073