Slapen in een boxspring van Huisenthuis.nl is als slapen in een luxe hotel: of je nou een boxspring zoekt die electrisch verstelbaar is of niet, een vaste onderbox heeft of een verende onderbox, onze boxsprings zijn aan een streng selectie process onderworpen door onze inkomers en komen daarom uit de beste europese fabrieken. Heb je vragen over je aankoop van een boxspring? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze deskundige medewerkers.

Een boxspring online kopen

Niets is moeilijker online kopen dan een boxspring. De prijs is belangrijk, maar je stelt ook zeker je eisen aan de kwaliteit. Je wilt toch graag het vertrouwen hebben dat je een goede boxspring koopt omdat je ziet niet wat er binnenin zit en hoe het binnen in is afgewerkt.

De inkopers van huisenthuis.nl hebben gelukkig veel ervaring en hebben al onze boxsprings onderworpen aan een strenge selectie procedure. Huisenthuis.nl selecteert namelijk alleen op de beste kwaliteit in verhouding met de juiste prijs met ook nog gratis 3 jaar lang 100% garantie.

Verschillende soorten boxsprings

Huisenthuis.nl heeft verschillende soorten boxsprings in zijn assortiment in verschillende prijsklasses.

Instapmodel

Het instapmodel in onze collectie heeft een niet verende onderbox met daarboven een matras met bonellvering. De boxspring Harmony is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren.

Pocketvering

Het model Mariska is een boxspring met een onderbox met bonellvering. Bonellvering is een traditionele manier van veren in een binnenveringsmatras en vormt een solide comfortabele ondergrond voor een onderbox voor een boxspring. Op de bovenste matras ligt een een matras met pocketvering met zeven comfortzones. Al onze boxsprings zijn uitgerust met een topper van 7cm dik koudschuim. Koudschuim heeft een hoog ventilerend vermogen en is bovendien comfortabel.

Electrisch verstelbare boxspring

De boxsprings Sabine en Melissa zijn de toppers uit de collectie en hebben aan beide zeiden twee aparte electromotoren waarmee je het hoofdeinde en het voeteneinde automatisch kan verstellen. De 2 meegestoffeerde matrassen met pocketveren hebben 7 comfortzones en zijn afgedekt met polyether. Het is mogelijk om jou en je partner een matras met een ander slaapcomfort te kiezen: normaal of hard.

Al onze boxsprings zijn in 4 verschillende maten en in 6 verschillende kleuren te bestellen. Kom je er niet uit en heb je nog vragen over onze collectie? Neem dan gerust contact op met een van onze deskundige medewerkers per email of per telefoon. Zij zitten er klaar voor om jou al je vragen te beantwoorden!