Bureaumeubelen

Huisenthuis.nl presenteert een mooie collectie bureaumeubelen voor het kleinere bedrijfskantoor, thuiskantoor of het privé kantoor. Schoonheid en doelmatigheid staan voorop met een geraffineerde uitstraling en toch zakelijk karakter. Door het gebruik van warme houtkleuren krijgt de kantoor-omgeving een warme en natuurlijke sfeer.

De bureaumeubelen van huisenthuis.nl hebben een sterke kunststof toplaag die er in een productieproces met hitte en hoge druk op verlijmt wordt. Zo krijg je dus een kras vaste toplaag waar het heerlijk op werken is en die heel eenvoudig is te reinigen.

Perfecte Afwerking

De bureaumeubelen van huisenthuis.nl zijn ook aan de binnenzijde perfect afgewerkt. Uitgekiende maten, vormgeving en indeling maken een multifunctioneel gebruik mogelijk. De bureaus en bureaukasten van huisenthuis.nl zijn zeer snel leverbaar en worden in een stevige verpakking met eigen wagens geleverd.

Complete Kantoorkamers

Is kiezen moeilijk? Maak het jezelf gemakkelijk door te gaan voor een complete kantoorkamer. Huisenthuis.nl geeft een flinke korting op een hele serie meubelen, dus je bent voordeliger uit!

Duidelijke montage tekeningen

Bij alle onderdelen van de bureaumeubelen van huisenthuis.nl zijn duidelijke montage tekening bijgeleverd zodat het voor een ieder zeer eenvoudig met alleen een schroevendraaier te monteren is. Ook zijn bijpassende bureaustoelen leverbaar in topkwaliteit tegen super scherpe prijzen in diverse uitvoeringen.

Onze series:

Bureaus

Kasten voor je thuiskantoor

Ontvang €5,- korting op je eerste bestelling

Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor de leukste acties op interieurgebied en ontvang €5,- korting op je eerste bestelling!

[mc4wp_form id=”45550″]

alice-nieuwsbrief

Bureaustoelen

Over Huisenthuis.nl

Huisenthuis.nl is de grootste online woonboulevard van Europa en bied een ruime keuze in meubelen voor je hele huis. huisenthuis.nl biedt een ruime informatie over de kwaliteit en mogelijkheden van zijn meubelen. En als dit nog niet genoeg is kun je bellen, online chatten en buiten sluitingstijden van kantoor een e-mail sturen. De medewerkers van huisenthuis.nl doen er dan alles aan om je met spoed een antwoord te geven.

Huisenthuis.nl doet er alles aan jou het zo comfortabel mogelijk te maken met:

  • Een uitgebreide collectie.
  • Scherpe prijzen.
  • Korte levertijden.
  • Optimale service.
  • Gratis Verzending
  • Gratis 3 jaar lang 100% garantie