Huisenthuis.nl heeft een uitgebreide collectie bureaustoelen die bijdragen aan een gezonde werkhouding achter je bureau. De meeste stoelen zijn op diverse manier in te stellen naar je eigen comfort. En tevens doe je met die lage prijzen van huisenthuis.nl ook heel veel voordeel op onze collectie bureaustoelen. Dat is niet wonen, maar werken op jouw manier! Bij een goede werk stoel hoort natuurlijk een goed bureau, een kantoorkast, of aanvullende kantoormeubelen. Of bekijk hier welke meubelen voor je kantoor we in het zonnetje hebben gezet.

Bureaustoelen voor je werkplek

Op een bureaustoel breng te een groot deel van je dag door, en daarmee natuurlijk een heel groot gedeelte van je week! Waarom zou je er dan niet voor zorgen dat jij, of je werknemers en collega's zo comfortabel mogelijk zitten? Want onderrug pijn is helemaal niet nodig als je een goede en juiste bureaustoel hebt.

Belang van een goede werk bureaustoel

Iedereen weet natuurlijk hoe een bureaustoel er uit ziet: een draaistoel, op wieltjes en een hoge rugleuning. Echter, het is vaak ook mogelijk om een kantoorstoel op allerlei manieren te verstellen. Zo is het bij sommige stoelen mogelijk om de rugleuning naar voor of naar achter te verstellen, de zithoogte kan worden aangepast, maar ook het zitvlak kan hellend naar voor worden ingesteld of iets hellend naar achter worden gesteld.

Al deze mogelijkheden zodat jij in optimaal comfort de optimale concentratie kan bereiken om die belangrijke presentatie voor te bereiden, die high quality lead binnen te halen, of natuurlijk om al die contracten in te tekenen!

Voorkom een slechte houding

Het zal je niet heel vreemd voorkomen: tijdens het werken ben je in gedachten verzonken. Tenslotte moet de begroting kloppend worden gemaakt, of dat rapport moet nu toch echt even snel af. Terwijl we zo heftig geconcentreerd zijn op ons werk, zijn we ons niet altijd van onze houding bewust. Veel mensen gaan onbewust een slechte houding aan nemen door te ver voorover gebogen te gaan zitten, of juiste te veel onderuit gezakt. Een goede bureaustoel met de juiste ondersteuning kan dat tegen gaan. Bij Huisenthuis.nl hebben we die keuze.

Ergonomie

Bureaustoelen zijn tegenwoordig ook hip en kleurrijk waarbij het aspect ergonomie een grote rol speelt. Je kunt hierin wel een onderverdeling maken tussen bureaustoelen die bedrijfsmatig de gehele dag gebruikt worden of de bureau stoel voor incidenteel gebruik thuis achter de computer. Huisenthuis.nl biedt voor beiden de juiste bureaustoelen.

Made in Germany

De bureaustoelen die bedrijfsmatig de gehele dag gebruikt worden moeten goede ergonomische eigenschappen hebben om aan het gehele lichaam de juiste ondersteuning te geven. Je krijgt dan al snel te maken met een iets duurdere stoel die veelal van Duitse makelij is en kwalitatief perfect is. Huisenthuis duidt deze stoelen aan met de vermelding Top-line collectie.

Kies voor kwaliteit

De meer goedkopere bureaustoelen zijn meestal van import kwaliteit en onderscheiden zich duidelijk in kwaliteit ten opzichte van de Huisenthuis Topline collectie modellen. Aan de import bureaustoel zijn duidelijk mindere materialen verwerkt en zijn minder duurzaam. Ook de ergonomische normen zij veelal minder. Ze zijn wel nog altijd perfect voor regelmatig gebruik thuis. Een goede bureaustoel is natuurlijk in hoogte verstelbaar maar ook andere onderdelen dienen verstelbaar te zijn zoals de rug en de zitting. Met andere woorden: je moet de stoel kunnen aanpassen aan de contouren van jouw lichaam en een goede zithouding creëren. Huisenthuis.nl heeft zowel voor de professionele gebruiker als de incidentele gebruiker de juiste bureaustoelen. Ook jij kunt bij Huisenthuis je keuze in de juiste bureaustoel maken.

Kenmerken

Verschillende opties voor een geschikte kantoorstoel zijn:

  • Verstelbare zithoogte
  • Gaslift
  • Instelbare rugleuning
  • Afneembare armleuningen
  • Diepte van de rugleuning instelbaar

Accessoires voor bureaustoelen

Ook verkrijgbaar bij Huisenthuis.nl: accessoires voor bureaustoelen. Denk hierbij aan wielen die bij een stoel horen, of een extra setje armleuningen. Let er wel op dat deze accessoires alleen te bestellen zijn bij de aanschaf van een bureaustoel.

Bezoekersstoelen

Voor de gasten die je op bezoek krijgt in je zakelijk kantoor of je thuiskantoor, hebben wij een speciale collectie bezoekersstoelen. Dit zijn stoelen die actueel maar representatief zijn en ook nog eens comfortabel zitten. Deze stoelen hoeven niet verstelbaar te zijn of op wieltjes te staan, omdat er hoogstwaarschijnlijk niet ieder moment van de dag iemand in zit. Maar ze moeten wel voldoen aan het juiste zitcomfort en tevens natuurlijk de juiste uitstraling hebben voor jouw kantoor!

Vragen?

Heb je vragen over welke stoel voor jou geschikt is? Bij Huisenthuis.nl vinden we een goede service en klantbeleving erg belangrijk. Eén van onze deskundige medewerkers zal je dan ook ten alle tijde te woord willen staan om je te helpen met je vragen of zorgen. Bel dus gerust op bovenstaand telefoon nummer, of chat met een van onze medewerkers via via Live Chat scherm rechts!