Je wilt in een keer klaar zijn en je zoekt een complete badkamer? Laat je dan inspireren door de collectie badkamermeubelen van huisenthuis. Of het nu gaat om hangkasten, wastafelkasten, spiegelelementen, wandrekken, onderkasten en andere badkamerkasten, bij huisenthuis koop je uitsluitend een badkamer die van hoge kwaliteit is, voor een juiste prijs.

Een Complete badkamer voor weinig

Die hoge kwaliteit, dat zit hem voornamelijk in de afwerking. Denk daarbij aan:

  • Melamine afwerking
  • Soft-close systeem: de deuren vallen nooit te hard dicht door dit speciale demp-systeem.
  • Moderne maar functionole handgrepen

Geen optrekkend vocht

In je badkamer is het belangrijk dat je badkamerkast aan de muur hangt, en daarmee geen contact heeft met de vloer. De badkamer is tenslotte toch de vochtigste plek van je huis, en een hangkast zorgt er zo voor dat er geen vocht de kast intrekt via de vloer. Gelukkig heeft een huisenthuis.nl een ruime collectie hangkasten in diverse stijlen en kleuren.

Korting op een complete badkamer

Het voordeel van de aanschaf van een complete badkamer is dat je veel voordeliger uit bent. Bij huisenthuis.nl is een complete badkamer namelijk minstens 10% goedkoper dan de som van de losse meubelen bij elkaar. Doe daar dus je voordeel mee, en gun jezelf tevens de opbergruimte en klasse die deze badkamers te bieden hebben. Uiteraard verzenden wij deze badkamers gratis!

Makeover

Door je badkamer op te fleuren met de leuke kasten van bijvoorbeeld de collectie Marbella of Bianzone maak je van die oude saaie badkamer al snel een waar paleis. Door een paar kasten op te hangen waar je je toiletartikelen of je handdoeken in kwijt kunt (of die föhn die altijd rondslingert) kan je gemakkelijk je badkamer de makeover geven die je altijd wilde. Met de hoogglans afwerking van bijvoorbeeld badkamer Hagen of Gerona in je doucheinterieur weet je niet wat je ziet!

De badkamermeubelen van huisenthuis.nl hebben zowel links- als rechtsdraaiende deuren. Ze zijn namelijk aan beide kanten te bevestigen, tenslotte ziet ieders douche er anders uit.

We zijn er om jou te helpen

Heb je een leuke complete badkamer gezien, maar heb je er nog vragen over? Of je weet het toch nog niet helemaal zeker maar je wilt wel je badkamer iets extra’s meegeven? Bel dan gerust eens met huisenthuis.nl of spreek ons aan via de live chat op de site. De medewerkers van huisenthuis.nl zitten namelijk klaar om jou te helpen met jouw zoektocht naar een perfect interieur!

Complete series