Al onze kinderkamers hebben we hier verzameld om jou als compleet pakket aan te bieden. Dat is gemakkelijk, maar je bespaart tevens veel geld op zo'n compleet pakket, tot wel 17%! In alle complete kinderkamers zit uiteraard een stoer kinderbed, en een kinderkledingkast en een nachtkastje. Daarnaast zit er in sommige complete kamers ook een kinderbureau. Tip: kijk vooral ook eens bij onze stapelbedden en hoogslapers, onder een hoogslaper zit vaak ook een bureau voor kids. Kijk hier ook voor een overzicht van al onze kindermeubelen.

Complete kinderkamer kopen
Voor kinderen is een slaapkamer niet alleen een slaapplek: er wordt ook veel gespeeld en gestudeerd. Omdat een kind vele uren doorbrengt op zijn eigen kamer is het wel zo fijn als het helemaal zijn of haar eigen plekje wordt. Een eigen plekje creëer je door een leuke kamer in een mooie stijl samen te stellen, en die in te richten met persoonlijke spullen.
Alles in één stijl
Hoe fijn is het maar niet dat alles een beetje bij elkaar pas op een kinderkamer: een bed, kledingkast en een bureau in de zelfde kleur, hetzelfde soort hout en in dezelfde stijl ontworpen. Deze uniformiteit is allerminst saai, maar geeft juist rust aan de complete kinderkamer en zorgt ervoor dat alles een samenhangend geheel is.
Ruime keuze in kinderkamers
De keuze in complete kinderkamers bij Huisenthuis.nl is zeer breed: modere hippe kamers voor een stoere jongen, tot een liefelijke meisjeskamer zoals de complete kinderkamer Fenna. De meeste kamers hebben een mooie houtlook wat komt door een hoogwaardige melamine waar de kamers mee zijn afgewerkt. De kwaliteit van al onze kinderkamers zijn zeer hoog, doordat wij onze leveranciers zorgvuldig op kwaliteit en service selecteren.
Gemak
Een ander groot voordeel van het kopen van een complete kinderkamer in één keer is dat het gewoon geel erg gemakkelijk is. Je moet niet meer op zoek naar een los bed en een losse kast. Doordat alles bij elkaar past en in dezelfde stijl is bespaar je jezelf heel veel tijd en moeite, die je weer aan andere dingen kan besteden, zoals tijd doorbrengen met je kind!
Bespaar op een complete kinderkamer
Misschien wel het grootste voordeel van een kinderkamer compleet kopen, is dat het je veel geld bespaart: op alle complete kinderkamers geven wij een bundelkorting die op kan lopen tot wel 20%.

Heb je misschien een vraag over ons aanbod, of over een specifieke kinderkamer? Neem dan contact op met een van onze deskundige medewerkers. Zij kennen de collectie door en door en kunnen je met allerlei vragen helpen.