Bij huisenthuis hebben we een uitgebreide collectie complete slaapkamers. De slaapkamer is een plek om te ontspannen en tot rust te komen. Een plek waar je geen last hebt van allerlei prikkels, maar waar je kunt opladen voor de nieuwe dag die je te wachten staat.

Tips voor de complete inrichting van je slaapkamer
In de slaapkamer wil je tot rust komen om je weer op te laden voor de dag die komen gaat. De inrichting van de slaapkamer speelt hierbij een grote rol. Wij geven je een aantal tips voor het creëren van een sfeervolle, maar rustgevende slaapkamer. Een complete slaapkamer bestaat bij huisenthuis.nl uit een tweepersoonsbed, een kledingkast en een nachtkastje. Soms zit er ook een commode bij.

We snappen dat het lastig kan zijn om zelf een complete slaapkamer in te richten. Heb je er daarom weleens aan gedacht een complete slaapkamer aan te schaffen? Bij Huisenthuis.nl hoef je alleen de stijl voor jouw slaapkamer te kiezen, de meubels zijn al voor je uitgezocht. Allemaal op elkaar afgestemd en klaar om in jouw slaapkamer te plaatsen. Maar of je nu zelf je slaapkamer inricht of een complete slaapkamer aanschaft, onderstaande tips zijn hoe dan ook mooi meegenomen.
Tip 1: Gebruik geen felle kleuren
Vrijwel iedereen weet dat kleuren invloed kunnen hebben op je stemming en gedrag. Zo associëren we geel met zonnig en vrolijk, blauw met kalmte en betrouwbaarheid en denken we bij groen aan rust en natuur. Kies voor de wanden van jouw slaapkamer een kleur in een zachte, warme tint of kies voor natuurlijke kleuren, zoals grijs, wit of bruin.
Tip 2: Voeg groen toe aan je complete slaapkamer
Planten en bloemen kwamen voorheen voornamelijk in de woonkamer voor, maar wie zegt dat je je slaapkamer ook niet mag verrijken met wat ‘greenery’? Verzamel een aantal kleine plantjes en maak een leuke opstelling of kies voor één grote plant. Planten staan niet alleen fris, ze zorgen ook nog eens voor een gezond luchtklimaat in je woning.
Tip 3: Kies de juiste verlichting voor je slaapkamer
Niets is zo vervelend als (te) fel licht. Dit geldt overal in huis, maar met name in de slaapkamer. Natuurlijk moet er voldoende licht zijn om in bed een boek te kunnen lezen, maar kies voor warme verlichting om je ogen alvast rust te geven voordat je gaat slapen.
Kies jij voor een complete slaapkamer?
Of je nu kiest voor een complete slaapkamer van Huisenthuis.nl of zelf aan de slag gaat met het inrichten van je slaapkamer, met bovenstaande tips creëer je een rustgevende en sfeervolle slaapkamer. Heb je vragen over onze complete slaapkamers? Neem dan gerust contact op met een van onze deskundige medewerkers, zij zitten klaar om je te helpen!