Meer kinderkamerinspiratie

In onze eerdere blog – 5 trendy tips voor een kinderkamer – gaven we je al wat ideeën voor het kiezen van een thema voor de slaapkamer van jouw kind. Maar er zijn nog zoveel andere leuke thema’s dat we je die niet willen onthouden. Kijk snel mee.

Raceautobed

Nu Max Verstappen de Formule 1 weer op de kaart heeft gezet, zijn deze racebedden helemaal actueel. En hip! We hebben alle race auto-bedden van Huisenthuis.nl voor je op een rijtje gezet.

blog-themakamer-raceauto

Kamperen

De zomervakantie staat alweer bijna voor de deur. Waar neem jij de kids dit jaar mee naartoe? Lekker naar de camping? Slapen in de tent, de hele dag buiten spelen en – want het blijft een Nederlandse zomer – af en toe schuilen tegen de regen onder de voortent.

Hoe zou jouw kind het vinden om iedere avond te kamperen in een eigen tentbed? Cool toch? En er kan makkelijk een vriendje of vriendinnetje blijven slapen, want het onderste gedeelte van het bed is uitschuifbaar tot een extra slaapplek.

themakamer kamperen

Alice in Wonderland Stijl

Speelse vormen en een zoete, roze kleur. In de themakamer hieronder waant jouw dochter zich een echte prinses. De leuke Volute-meubels zijn ook verkrijgbaar in andere kleuren. Zo maak je van de kinderkamer een echte jongens- of meisjeskamer.

blog-themakamer-alice-in-wonderland

Voetbal

Voetbal, voetbal en nog eens voetbal… Jouw kids praten nergens anders over. Het liefst gaan ze met hun voetbalschoenen aan naar bed. Nou, misschien is dat in een voetbalslaapkamer helemaal niet zo’n slecht idee. Vanaf nu kan jouw kind spelen op een ‘grasmat’ en tekenen aan een echt voetbalgoal.

blog-themakamer-voetbalblog-themakamer-voetbal-2

(Bron: Like Cool)

Prinsessenkamer

Prinsessen slapen in stijl. In dit bed, in de vorm van een koets, zal jouw dochter dan ook slapen als een roosje. Overal is aan gedacht, zelfs aan de kroon.

blog-themakamer-pincesassepoester

 

Politie

Is dit politieauto-bed niet cool? Met deze auto laat jouw kind geen enkele boef meer ontsnappen. In dromenland bedoelen we dus…

blog-themakamer-politie

(Bron: ILoveRetro)

Piraat

Schip Ahoy piraatje! Raakt jouw kind niet uitgebreid over lange tochten op woeste zeeën en onbewoonde eilanden? In dit piratenbed kan je kind eindeloos piraatje spelen met vriendjes en vriendinnetjes.

piraten kinderkamer

Superhelden

Superman, Spiderman… welke superheld zou jouw kind willen zijn? Kies een superheld voor de kamer van jouw kind en hij kan voortaan de hele wereld aan.

blog-super-hero-1

blog-super-hero-2 blog-super-hero-3

Brandweer

Droomt jouw kind van een carriere als brandweer man of vrouw? In dit brandweerbed ze zich alvast een beetje voorbereiden op al die branden die geblust moeten worden.

brandweer slaapkamer kinderen

 

Ruimtevaart

Sterren, planeten, raketten en ruimtevaarders… Is jouw kind in de ban van ruimtevaart? Creëer een kinderkamer waarin jouw kind zich voelt als Neil Armstrong. Vergeet zeker het gave dekbedovertrek op de foto hieronder niet.

blog-themakamer-space-4

 

blog-themakamer-space-5

< Ga terug naar Wooninspiratie

Meer wooninspiratieblogs:

Sanne
Sanne