Onze collectie bevat een fauteuil voor liefhebbers van allerlei stijlen: klassiek, modern of romantisch en elegant. Een fijne stijl is natuurlijk iets wat je zoekt in een fauteuil, maar je koopt ook een fauteuil voor ultiem zitcomfort. Voor mensen die zitcomfort net iets belangrijker vinden dan stijl, hebben we ook een ruime collectie relaxfauteuils

Fauteuils
Je zoekt één of meer lekkere fauteuils? Die er ook nog eens goed uitzien en passen bij je favoriete woonstijl? Dan zit je bij huisenthuis.nl helemaal goed.

De collectie omvat stoelen voor de liefhebber van zowel klassiek als modern wonen.  En misschien hou je wel van een knipoog en vind je het  leuk om stijlen te mengen. Ook dat kan, want onze traditionele Franse en Engelse fauteuils hebben een eigentijdse twist die goed voegt in ieder interieur.
Chesterfield fauteuils
Birmingham, Oxford en Cambridge zijn fauteuils die zijn geïnspireerd op Chesterfield. Klassieke, solide Engelse stoelen dus, die door het gebruik van een bijzondere nubucklook stof toch een hedendaagse uitstraling hebben. Tevens leverbaar als 2- en 3-zitsbank.
Voordelige fauteuil in Franse stijl
De stoelen Waarland hebben een duidelijke Franse inslag. Heel herkenbare ontwerpen met een moderne touch door de naturel linnen-canvas stoffering. Deze fauteuils doen het heel goed in een landelijk interieur. Voor wie hier geen genoeg van kan krijgen, is in de webshop de complete meubellijn Waarland te zien.
Moderne fauteuil
Dinami en Job zijn comfortabele stoelen met een strakke vormgeving, uitgevoerd in goede kwaliteit stof. Beide fauteuils zijn te bestellen in meerdere neutrale en frisse kleuren. Dinami is ook verkrijgbaar als 2- en 3-zitter. De opvallende draaifauteuil Infiniti Beetle heeft een prachtig gestroomlijnd design, met een hoge rugleuning en een ranke chromen voet. Je hebt bij deze stoel de keuze uit diverse kwalitatief zeer goede stoffen.

Speciaal voor meubelstoffen biedt huisenthuis.nl het Royal Textile Care pakket aan. Dit is een combinatie van een hoogwaardige verzorgingsset voor gestoffeerde  meubelen, plus een servicecertificaat waarmee je 5 jaar lang recht hebt op professionele hulp bij vlekken en calamiteiten.
Relaxfauteuils
Bij huisenthuis.nl tref je ook relaxfauteuils aan, in diverse prijsklassen. Voor het ultieme zitcomfort! Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van de verschillende relaxfauteuils in het assortiment.