Wie houdt er nou niet van een opgeruimde hal: als je binnenkomt in je huis is het fijn als alles zijn plekje heeft. Je schoenen berg je op in je schoenenkast, en je jas hang je op aan de kapstok. Of toch niet, en hang je hem in je garderobekast?

Een garderobekast voor al je jassen

Bij huisenthuis.nl heb je een ruime keuze aan halmeubelen en garderobekasten. Een garderobekast is een plek om je jas weg te hangen zodat hij ook echt netjes opgeborgen is. Dat is handig en opgeruimd, want in een garderobekast kan je op deze manier al je jassen voor alle seizoenen kwijt: zo hangt je winterjas in de zomer niet in het zicht, en ook in de winter kan je hier je zomerjas of je regenjas kwijt.

Ophangen of wegleggen

De meeste garderobekasten zijn bedoeld voor in de hal en hebben een stang waaraan je jassen aan een kledinghanger kunt hangen. Bij sommige kasten kan je die stang zelfs naar voor schuiven zodat je er extra gemakkelijk bij kunt. Ook zijn sommige kasten voorzien van extra ruimtes zoals een legplank boven of onder waar je allerlei andere dingen kwijt kant, zodat je je muts en je handschoenen voor het grijpen hebt als het koud is.

In deze categorie vind je ook kasten die niet bedoeld zijn om jassen in op te hangen en die enkel legplanken heeft, zoals de kast Almkerk. Deze kasten noemen wij een halkast.

Spiegel in de hal

Tip: kies een kast met een spiegel als je niet veel ruimte hebt in je hal. Door een spiegel te gebruiken is het net alsof je hal groter is dan in werkelijkheid. Daarnaast is het natuurlijk super fijn om nog even te kijken hoe goed je er wel niet uit ziet voordat je de deur uitgaat.

Complete serie halmeubelen

Veel garderobekasten staan niet op zich maar zijn onderdeel van een serie. Zo vind je ook nog kapstokken, spiegels en halbanken in de zelfde serie, en daarmee kan je je hal inrichten in dezelfde stijl. Een aantal van deze series hebben wij aangeboden als een complete set, en daarmee ben je dan extra voordelig uit.

Service

Mocht je vragen hebben over onze kasten of onze meubelseries, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze specialisten per telefoon, email of live chat. Zij zitten klaar om je te helpen en weten je alles te vertellen over materiaal, afwerking en maten.