Germania

Germania

Germania is al 50 jaar een toonaangevende Duitse meubelfabrikant die vele soorten meubelen produceert die speciaal gemaakt zijn voor zelfmontage. Juist deze type meubelen vragen een zeer hoge organisatiegraad van het productieproces omdat alle verbindingen en bijgeleverd beslag exact met elkaar moeten kloppen en aan de verpakking hoge eisen worden gesteld.

 

Juist dat is de kracht van Germania en  daarom is Germania als hofleverancier van huisenthuis.nl geselecteerd. De collectie van Germania is veelzijdig, kwalitatief van een perfect niveau, is klachten vrij en laten veel ruimte voor creativiteit in de woonkamer, hal, badkamer en kantoor.

Met de meubelen uit de collectie van Germania en huisenthuis.nl kun je praktisch je hele huis inrichten. Deze meubelen hebben een moderne en luxe uitstraling.

Vele meubelen zijn eenvoudig met elkaar te combineren zodat je zelf een verrassend en sfeervol interieur kan maken.

Voor de woonkamer zijn er bij huisenthuis.nl vele types kasten  van Germania leverbaar zoals bergkasten, dressoirs en vitrinekasten. Voor de hal zijn er heel veel ruimte winnende oplossingen beschikbaar. Ook je badkamer kun je perfect en handig inrichten zodat ook daar alles netjes opgeruimd is en onder handbereik beschikbaar is.

Heb je een kantoor aan huis of een klein bedrijf, dan  biedt huisenthuis.nl met de kantoormeubelcollectie van Germania vele sfeervolle en efficiënte oplossingen.
En wat zeker ook belangrijk is, is dat de meubelen van Germania bij huisenthuis.nl snel leverbaar zijn.

 

Dus kijk gauw rond op onze online woonboulevard naar de vele mogelijkheden en bestel snel!

 

De meubelen van Germania bij huisenthuis.nl zijn:

  • Modern en betaalbaar.
  • Kwalitatief perfect.
  • Met behulp van een duidelijk montage tekening eenvoudig in elkaar te zetten.
  • meubelen van Germania boven €75,- worden gratis verzonden.
  • Zijn snel leverbaar.
  • Kopen bij huisenthuis.nl heeft nog veel meer voordelen. Lees ze hier!

 

Complete bureau kamers

Dressoirs

Tv-meubels

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *