Gezondheidsmatrassen zijn Pocketveringmatrassen die boven en onder zijn afgedekt met een laag traagschuim. Dit schuim dat ontwikkeld is door de NASA neemt door de lichaamswarmte volledig de vorm van het lichaam aan waardoor de spieren en bloedvaten maximaal ontlast worden. Deze kenmerken geven een goede doorbloeding aan het lichaam en uiterst ontspannen spieren zodat u optimaal fit aan de volgende dag kunt beginnen. Ideaal dus voor mensen met spier- en rugklachten. De gezondheidsmatrassen van Huisenthuis.nl worden in hoog gekwalificeerde matrassenfabrieken gemaakt met de beste kwalitieitsnormen. Want in deze fabrieken worden ook de dure merkmatrassen gemaakt. Ben je op zoek naar een andere matras, bekijk dan ook eens onze Polyether Matrassen, Pocketvering Matrassen, Latex Matrassen, Koudschuim Matrassen of onze volledige matrassen collectie!

Gezondheidsmatras kopen bij huisenthuis.nl

Een gezondheidsmatras kopen blijft altijd een kwestie van vertrouwen want je kunt er niet in kijken welke materialen er in de matras zijn verwerkt.

Want mede door de importen uit Litouwen, Letland, Turkije en China zijn er hele scherpe aanbiedingen verkijgbaar. Pas daar goed mee op, want goedkoop kan duurkoop zijn.

Belgie

Huisenthuis.nl biedt daarom alleen maar kwaliteits matrassen aan uit gerenommeerde matrassenfabrieken uit België. België is van oudsher dé matrassenproducent van Europa.

Traagschuimmatrassen

Over gezondheidsmatras wordt wel gesproken als er traagschuim, ook wel Tempur® genaamd, is verwerkt in de matras.

Traagschuim is een uitvinding van de Nasa en ontwikkelt voor de ruimtevaart. Dit schuim neemt door de lichaamswarmte volledig de vorm van het lichaam aan waardoor en drukverlagend effect optreedt en de spieren en bloedvaten maximaal ontlast worden. Hierdoor ga je minder draaien in je slaap en krijg je een betere nachtrust.

Niet doorliggen met traagschuim

Met name mensen met rugklachten, spierklachten, decibitus en reuma hebben hier dikwijls baat bij zodat ze minder of geen pijnen meer hebben. Ook voor mensen die langer het bed moeten houden is de kans van doorliggen veel kleiner dan op een andere matras. Voor degene die veel transpireren tijdens het slapen kan traagschuim een nadeel zijn omdat door de dichte celstructuur een stuk minder is dan bij gebruik van alleen koudschuim.

Voordelen van een gezondheidsmatras:

  • Zeer comfortabel ligcomfort.
  • Optimale drukverdeling over het gehele lichaam.
  • Minder kans op doorliggen
  • Past op elke lattenbodem.
  • Duurzaam
  • Relatief lichte matras.

Nadelen van een traagschuim matras:

  • Iets mindere afvoer van transpiratievocht

Kwaliteit en toch korting

Huisenthuis.nl doet geen concessies in kwaliteit en gaat alleen voor de allebeste kwaliteit. Bij ons kom je dan ook geen acties tegen zoals de 2e matras voor de halve prijs of de 2e matras gratis. Onze matrassen worden altijd met ruim 50% korting verkocht. Of je  nou 1 of 2 matrassen koopt, je hebt ze altijd voor minder dan de helft.

Huisenthuis.nl heeft zijn eigen gezondheids matrassen-collectie zonder dure merken en met zijn torenhoge reclamecampagnes. Daarom biedt Huisenthuis.nl zijn matrasssen aan met meer dan 50% korting.