Glastafel kopen

Een glastafel kopen kun je perfect doen bij de grootste online woonboulevard van Europa.

Want huisenthuis.nl heeft ook glastafels in de collectie. Glazen salontafels maar ook glazen eetkamer tafels.

Een glasafel geeft een zeer ruimtelijk effect in het interieur en is eenvoudig in onderhoud. Daarnaast is een glastafel gemakkelijk in elk interieur te combineren!

Glastafels kunnen gemaakt worden in 2 verschillende soorten glas:

  • Gehard glas
  • Ongehard glas.

In de collectie huisenthuis.nl zijn de glastafels gemaakt van gehard glas, ook wel veiligheidsglas genoemd.

Het voordeel van een glastafel van huisenthuis.nl in gehard glas is, dat deze vele malen sterker is dan ongehard glas. En wanneer er onverhoopt iemand op een tafel zou vallen, de tafel in ontelbare kleine stukjes breekt en de kans op een verwonding zeer gering is.

Een ongeharde glastafel is dus minder sterk en kan bij een calamiteit breken in messcherpe grote scherven en dus ook lelijke verwondingen geven.

De modellering van een glastafel kan sterk variëren. Een glastafel kan gemaakt zijn van een plaat uit gebogen glas, een glasplaat met daaraan verlijmd metalen of RVS poten of verlijmd uit diverse platen glas.

Kenmerk van een glastafel welke gebogen is uit 1 glasplaat is, dat bijzonder elegant is.

Praktisch elke glastafel van huisenthuis.nl geeft wel een design gevoel omdat de glasplaten dun en rank zijn en zo een zeer verfijnde uitstraling en modellering hebben.

huisenthuis.nl is de grootste online woonboulevard van Europa en bied een ruime keuze in meubelen voor je hele huis. huisenthuis.nl biedt een ruime informatie over de kwaliteit en mogelijkheden van zijn meubelen. En als dit nog niet genoeg is kun je bellen, online chatten en buiten sluitingstijden van kantoor een e-mail sturen. De medewerkers van huisenthuis.nl medewerkers doen er dan alles aan om je met spoed een antwoord te geven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *