Alleen bij ons!

694.00

Of vanaf € 22.81 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Levertijd: 10 werkdagen

Kleurrijk slapen!

De halfhoogslaper Evi-UTB is de ideale ruimtewinner als je in een kleurrijke omgeving wakker wilt worden en daarna aan het uitschuifbare bureaublad nog wat studeerwerk wil doen. De halfhoogslaper heeft bovendien nog heel wat bergruimte achter de deuren, in de lades en in de open vakken.

Deze stoere hoogslaper is vervaardigd uit een supersterke witte spaanplaat en afgewerkt met een zilverkleurige PVC stootlijst. De gekleurde deur- en ladefronten zijn vervaardigd uit gelakt MDF.

  • De ideale ruimtewinner.
  • Leverbaar in diverse kleuren.
  • Metalen uitvalhek.
  • Makkelijk zelf te monteren.
  • Gratis verzending.

Meer informatie >

Artikelnummer: JKM50239.00 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Deze functionele halfhoogslaper met oranje gelakte voorfronten heeft links een handig uitschuifbaar bureaublad op metalen ladegeleiders, daaronder 2 oranje gelakte deuren en 2 open vakken en rechts 3 oranje gelakte brede laden. Het metalen uitvalhek over de volle lengte zorgt voor een prima bescherming. Aan de rechterkant zorgt een metalen trap ervoor, dat je gemakkelijk kunt gaan slapen. Het bed is inclusief een houten lattenbodem, maar een matras van 90×200 cm. dien je wel los bij te bestellen. In de collectie van huisenthuis.nl heb je hierin een prima assortiment.


Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Halfhoogslaper Evi-UTB-O”


48638