Hoogglans Meubels

Bij Huisenthuis.nl hebben we een grote collectie hoogglans meubels in ons assortiment. Deze stijl staat bekend om zijn strakke en moderne design, maar is ook een uitstekende toevoeging in een klassiek interieur. Het is allemaal een kwestie van het zoeken naar de juiste combinatie van stijlen. Hoogglans meubels zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt om een Scandinavische look helemaal mee af te maken. Combineer ze met pasteltinten of felle accessoires om een duidelijke look en feel te creëren.

Vulcano meubels

Als je jouw interieur op wilt fleuren met een echte blikvanger is een hoogglans meubel vast iets voor jou. Perfect voor moderne en strakke interieurs. Creëer een mooi contrast en doorbreek de statische uitstraling door af te wisselen met zachte materialen en kleurrijke accessoires. Vulcano meubels geven jouw kamer net die extra glans. Het stevige plaatmateriaal gaat jaren mee.

Bestel er verlichting bij

Bij enkele van de Vulcano meubels kunt u apart LED-verlichting bestellen. Zo maakt u een aangenaam lichtpunt in uw kamer. Daarbij is aan alle gemakken gedacht. Zo is er rekening gehouden met kabeldoorvoer en zijn alle onderdelen gemakkelijk te monteren.

 

Strak in de lak

Het is algemeen bekend dat hoogglans de meest voortreffelijke afwerking laag is die er bestaat. Het is krasvrij en bovendien gaat het jarenlang mee. Een duurzame oplossing voor mooie meubels. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat het enige nadeel is dat er snel vlekken en vingerafdrukken op komen. Zet de meubels bij voorkeur dus niet bij een raam of een plek waar veel lichtinval is. Het voordeel is dan weer dat de meubels uitermate gemakkelijk schoon zijn te houden. Haal er gewoon een droge doek overheen en ze zijn weer vingerafdrukvrij.

 

De beste service

Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Dit is de reden dat wij al onze producten helemaal gratis verzenden, groot en klein. Daarnaast staan wij altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Stel jouw vraag gewoon in onze live chat op de website en één van onze medewerkers staat direct klaar om hem te beantwoorden.

Vrijblijvend testen

Heb je een landelijke stijl in jouw huis, maar wil je wel eens een uitstapje maken naar een andere look en feel? Het is altijd lastig om in te schatten hoe een nieuw meubel zal staan in jouw huidige inrichting. Twijfel je of zo’n strakke kast of tafel wel in jouw interieur past? Kijk op je gemak hoe dat nieuwe tv-meubel in jouw huis staat. Mocht het onverhoopt niets zijn, dan mag je het product binnen dertig dagen gewoon weer retour sturen.