Jouw Voordeel

Gratis Verzending

Over het verzenden van je gloednieuwe aankoop hoef je je geen zorgen te maken. Dat is namelijk gratis bij alle verzendingen! Bezorging gebeurt op afspraak dus je moet er nooit voor thuis blijven.

30 dagen retour recht

Bij ons geldt: niet goed, geld terug. Maar je krijgt ook je geld terug als het artikel toch niet zo goed in je interieur blijkt te passen als je van te voren dacht. Als je het binnen 30 dagen naar ons terug stuurt, dan zorgen wij dat je zo snel mogelijk je geld op je rekening teruggestort krijgt.

Vragen? Bel gerust!

Wij zijn er voor jou. Dus heb je vragen? Bel ons gerust want we zitten klaar om je te helpen.

085-7603399

Live-chat

Je kan nu live chatten met een support medewerker van huisenthuis,nl. Klik daarvoor helemaal rechts van je scherm op het tabblad.

 

Laagste prijs garantie

Bij huisenthuis.nl willen we zeker weten dat je niet meer betaalt dan nodig is. Naast onze standaard lage prijzen garanderen we daarnaast ook de laagste prijs. Dus heeft u een product ergens anders goedkoper gezien? Dan krijgt u het product ook voor die prijs.

100% Garantie

Huisenthuis.nl levert alleen kwaliteits producten. Daarom geven we op al onze producten geen aflopende garantie zoals bij andere winkels, maar 3 jaar lang 100% garantie

Altijd de nieuwste trends

Bij huisenthuis.nl zijn we altijd op zoek naar de laatste trends zodat we die jou kunnen bieden. Onze medewerkers hebben een neus voor stijl en kwaliteit en reizen de hele wereld af om dat op huisenthuis.nl te kunnen aanbieden

Alle betaal gemakken

Bij huisenthuis.nl maken we betalen snel, gemakkelijk en betrouwbaar.

  

Officieel goedgekeurd

Huisenthuis.nl handelt volgens het CBW keurmerk: het keurmerk van de meubelbranche en we werken volgens de voorwaarden van het Webshop Keurmerk. Daarnaast hebben talloze klanten hun goede ervaringen met Huisenthuis.nl beschreven via Trustpilot.

Webshop-KeurmerkCBW-erkendWebwinkel KEUR

Laat van je horen!

We horen graag van jou! Wat vindt je van onze producten? Wat mis je nog? Stuur ons een twitter bericht, laat iets achter op facebook? Of stuur een ouderwetse email. Hoe dan ook, we horen we graag van je!