Onze Bureau Top 5:

Onze series:

Kantoormeubelen

Voor de inrichting van je kantoor doe je er goed aan eens rond te kijken in de collectie van Huisenthuis.nl. Je komt er een ruime en moderne collectie tegen als het gaat om bureaus, bureaustoelen en bureaukasten. Ook kan je bij ons terecht voor een complete inrichting van je kantoor. Bedenk bij de inrichting van de werkplek goed wat je wilt:

  • Wil je een huiselijke of een zakelijke uitstraling?
  • Heb je veel opbergruimte en kastruimte nodig?
  • Wat is je budget?

Bij huisenthuis.nl hebben we op al deze vragen een antwoord. Wij kunnen dan ook zorgen voor de inrichting van je kantoor aan huis, privé kantoor, of het kleinere of grotere bedrijfskantoor.

Bureaustoelen

Kantoorkasten

Ladeblokken

Kantoormeubelen voor je hele kantoor

Of je nu kantoor meubelen zoekt voor je thuiskantoor, of je bedrijfskantoor, bij huisenthuis.nl vindt je de juiste inrichting die bij jou past! Zoek je een bureau, kantoorkast of een bureaustoel? Bekijk dan eens alle mooie series die wij te bieden hebben: van hoogglans to natuurlijke houtkleuren en krasvaste melamine.

Schoonheid en doelmatigheid staan voorop met een geraffineerde uitstraling en toch zakelijk karakter. Door het gebruik van warme houtkleuren krijgt de kantoor-omgeving een warme en natuurlijke sfeer.

Kwaliteit

De kantoormeubelen van huisenthuis.nl hebben een sterke kunststof toplaag die er in een productieproces met hitte en hoge druk op verlijmt wordt. Zo krijg je dus een kras-vaste toplaag waarop het heerlijk werken is en die tevens heel eenvoudig schoon te houden is.

De kantoormeubelen van huisenthuis.nl zijn ook aan de binnenzijde perfect afgewerkt. Uitgekiende maten, vormgeving en indeling maken een multifunctioneel gebruik mogelijk. Alle meubelen voor je ideale werkplek zijn zeer snel leverbaar en worden in een stevige verpakking met eigen wagens geleverd.

Bij alle onderdelen van de kantoormeubelen zijn duidelijke montage tekening bijgeleverd zodat het voor iedereen die met een schroevendraaier overweg kan heel makkelijk te monteren is.

Kantoormeubelen voor thuis:

Ben je een kleine zelfstandige, of heb je een bedrijf aan huis? Dan is het natuurlijk fijn om een fijne werkplek aan huis te hebben. De voordelen van thuiswerken zijn evident: je bent snel flexibel, hebt een ultra korte reistijd, en je kan makkelijk je eigen tijd indelen. Als je dan toch op jouw voorwaarden werkt, is het ook fijn om je thuiskantoor op jouw voorwaarden in te richten!

Thuiswerken kun je tenslotte alleen goed doen wanneer je voor jezelf een fijne werkomgeving creëert waarin het prettig werken is. Huisenthuis.nl heeft hiervoor een uitgebalanceerde collectie kantoormeubelen die speciaal geschikt zijn voor thuisgebruik of het kleinere kantoor. Denk bijvoorbeeld eens aan de collectie Darwin of Store!

Kantoormeubelen voor het bedrijfskantoor

Heb je een kantoor in te richten op je bedrijfskantoor? Je hebt natuurlijk ook graag dat deze plek fijn aanvoelt. Op je werkplek breng je toch al snel het grootste gedeelte van je dag door en voor een fijne werkomgeving is het belangrijk dat een aantal factoren goed op orde zijn:

  • Licht: natuurlijk licht, kunst licht of een combinatie?
  • Klimaat: is er sprake van doorstroom van lucht? Wat is de luchtvochtigheid?
  • Collega’s: helaas kan je die niet altijd zelf uitkiezen
  • De inrichting

Bij dat laatste punt komt Huisenthuis.nl om de hoek kijken: heb je een goed bureau, vast of verstelbaar? Zit je op een goede stoel die jouw rug de juiste steun geeft voor een dag lang zitten? Wat is de uitstraling die je wilt hebben?

Natuurlijke houtkleuren

Een aantal series van huisenthuis.nl hebben warme en natuurlijke houtkleuren om je werksfeer een fijn en huiselijk karakter te geven. Denk aan de serie Roland-G Deze series hebben bureaus en kasten in verschillende formaten zodat deze ook in jouw werkruimte passen.

Strakke kleuren

Wil je toch meer lichte en strakke kleuren? Ook dat zit in de collectie van huisenthuis.nl. De afwerking in lichtgrijze melamine van deze kantoor serie City zal in geen enkel kantoor misstaan.

Voor alle budgetten.

Ook voor de kantoorinrichting met een iets strakker budget is er keuze in bij de online woonboulevard van Huisenthuis.nl. Dat wil niet zeggen dat de kwaliteit minder hoeft te zijn: al onze producten hebben namelijk 3 jaar volledige garantie en hebben een kwaliteitskeuring ondergaan voordat ze in onze collectie werden opgenomen. Een goedkopere collectie is de populaire serie Roland-ZG of Roland-W.