Een opgeruimd bureau zorgt voor focus en een opgeruimde geest. Zorg dan ook dat je voor je thuiskantoor of bedrijfskantoor voldoende en passende opbergruimte hebt, waar je al je administratie, archiefmappen en documentatie achter kwijt kunt. Huisenthuis.nl heeft voor elke werkruimte op je thuiskantoor of bedrijf wel een passende kantoorkast. Want een fijne werkruimte moet sfeervol en efficiënt ingericht zijn. In een fijne werkomgeving hoort natuurlijk een goed bureau, een goede en gezonde bureaustoel, of aanvullende kantoormeubelen. Bekijk hier ook welke kantoormeubelen we voor je in het zonnetje hebben gezet.

Kantoorkasten
Op je kantoor wil je dat alles er netjes en opgeruimd uitziet. Immers staat een opgeruimd bureau voor een opgeruimde geest en zorgt voor een minimale afleiding voor datgene waar je je op dat moment op wilt focussen.

Zorg dan ook dat je voor je thuiskantoor of bedrijfskantoor voldoende en passende opbergruimte hebt, waar je al je administratie, archiefmappen en documentatie achter kwijt kunt. huisenthuis.nl heeft voor elke werkruimte op je thuiskantoor of bedrijf wel een passende kantoorkast. Want een fijne werkruimte moet sfeervol efficiënt ingericht zijn. En tevens doe je met die lage prijzen van huisenthuis.nl ook nog heel veel voordeel. Dat is wonen op jouw manier!

Kantoorkasten komen in vele maten, maar zeker ook in vele soorten. Bedenk welke geschikt is voor jouw kantoor:

Open kasten
Kasten met rolluik
Draaideurkasten
Dressoirs
Wandkasten

De populaire kantoorkasten van Ergonoma zijn een combinatie van hoge en lage kasten, in verschillende kleuren en uitvoeringen. Hierdoor kun je, afhankelijk van de ruimte, spelen met welke kasten je waar wilt plaatsen om een zo volledig mogelijk kantoor in te richten.
Open kasten
Huisenthuis heeft een ruime keus aan open kantoorkasten zoals de kasten van Chatham, Office of Bridgeport. Deze kasten hebben een stevige krasvaste melamine toplaag en hebben die natuurlijke houtkleurige look die niet zal misstaan in menig kantoor. Een mooie serie boeken zier er mooi uit in zo'n strakke boekenkast. Combineer een open kast uit deze serie met bijvoorbeeld een draaideur kast van dezelfde hoogte, of met een van de andere elementen uit deze series. Met een klein beetje creativiteit heb je in no time een prachtige kamer met kantoorkasten samengesteld!
Rolluikkasten
De rolluik kasten van Arendal zijn goed en degelijk, en zijn handig voor een makkelijke toegang tot al je spullen doormiddel van een stevig aluminiumkleurig kunststof rolluik. Rolluikkasten zijn ook erg functioneel als je wat minder ruimte hebt. Je moet immers niet de deur naar buiten draaien, en zo maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Tevens kan je makkelijker bij de inhoud, omdat de deuren niet in de weg zitten.
Draaideurkasten
Conventioneel zijn natuurlijk de draaideur kasten, maar dat wil niet zeggen dat ze ook ouderwets zijn. Sterker nog: de draaideurkasten in onze collectie ogen modern en actueel, precies wat je met je thuis of bedrijfskantoor wilt uitstralen. Zet meerdere draaideurkasten tegen elkaar aan, en je krijgt een indrukwekkende wandkast, waar je heel veel mappen, documentatie, monsters, archiefdocumenten etc. in kunt opbergen. Sommige kasten hebben een slot, zodat al die spullen veilig opgeborgen liggen.
Dressoirkasten
Een dressoirkast is een half hoge kantoorkast die bij ons veelal gemaakt zijn van het krasbestendige melamine. Ook deze kasten bieden legio mogelijkheden om je kantoorartikelen op te bergen: veel van deze kasten hebben namelijk ook lades om de kleinere spullen op te bergen. Als je niet op zoek bent naar een want- of draaideurkast die de hele wand verbergt, doe je er misschoen goed aan om eens een dressoirkast neer te zetten. Zo hou je boven het dressoir ruimte over voor een mooie spiegel, of een mooi kunstwerk. Erg populair zijn de kasten Sundsvall, eigentijds en met die fijne Scandinavische look.
Wandkasten
Wil je iets anders? Een moderner kantoor met een meer open en eigentijdse uitstraling die je meer kleur kan geven met je eigen accessoires? Kijk dan eens naar de wandkasten van Paderborn. Deze modulaire systeemkasten bieden ongekend veel mogelijkheden, ze zijn immers helemaal naar eigen inzicht in te delen en te combineren. De kasten zijn beschikbaar met 4 of 9 vakken, zijn stapebaar, en kunnen worden gecombineerd met de bijbehorende lectuurinzetten, deuren of lades.
Zelf een kantoorkast in elkaar zetten? Super makkelijk!
Alle kantoorkasten van Huisenthuis.nl zijn gemakkelijk in elkaar te zetten, zeker met behulp van de goede en uitgebreide tekeningen die je erbij helpen. Iedereen die een beetje met een schroevendraaier overweg kan, zet deze kasten zonder al te veel moeite in elkaar. Na montage van de kantoorkast zul je met een goed gevoel naar je kast kunnen kijken want er staat dan  een geheel aan degelijkheid dat klaar staat om in gebruik te nemen en je werkomgeving efficiënt te gebruiken.,

Heb je nog vragen over deze kantoorkasten, of wil je gewoon een medewerker spreken om je te helpen bij de inrichting? Bij huisenthuis.nl vinden we een goede service heel erg belangrijk, en we helpen je dan ook graag bij het maken van een keuze of om je vragen te beantwoorden. Dus schroom niet, en email ons, of bel met een onze deskundige medewerkers op bovenstaand telefoon nummer!