Plek voor de kapstok

Kijk in je hal of gang wat de beste plaats is voor een kapstok. Bedenk altijd dat je kapstok meer ruimte inneemt zodra je er wat aanhangt! Heb je een hal met meerdere vrije kapen of veel vloeroppervlak, bepaal dan of je de kapstok wilt laten opvallen of juist niet. Stijlvolle blikvangers genoeg in het assortiment.

Wil je een aparte plek voor kinderjassen? Dan moet je daar ook een geschikte plek voor vinden.

Welk type kapstok

In de webwinkel van huisenthuis.nl vind je plekken om je jas op te hangen in alle soorten en maten. Een wandkapstok of een of staande kapstok, met stang om kleerhangers op te hangen, met haken, of combinaties daarvan. Met of zonder legplank voor bijvoorbeeld handschoenen, en in alle mogelijke kleuren en materialen.

Kapstok met haken

De meeste hangende wandkapstokken hebben haken, al dan niet in combinatie met een legplank erboven. De kapstoken Colori maar ook de kapstokken Klick hebben haken die terug naar binnen veren als er niks aan hangt. Dit is heel handig want zo blijf je er ook niet achter haken op de weg naar buiten. Bovendien springt de serie Klick door zijn opvallende design en materiaal keuze enorm in het oog.

Kapstok met kledinghangers

In het aanbod van huisenthuis.nl bevinden zich ook heel veel kapstokken die ook – of alleen – geschikt zijn voor kledinghangers. Hier kies je voor als je het mooier vindt als alle jassen aan een hanger hangen, of als je toch stiekem wel zuinig bent op je mooie nieuwe jas en heb dus liever aan een kledinghanger hangt. Voor deze kapstokken hebben wij een ruime keuze aan kledinghangers in zwart of RVS. Ze zijn verkrijgbaar per set!

Wat is je stijl?

Als het om stijl gaat is de keuze ook reuze. Hou je van modern, of liever van de industriële kapstok look zoals de kapstok Erwin? Wil je kleur in je hal zoals met kapstok Colori, of hou je meer van de strakke witte look van Wandkapstok Bochum? Ook het materiaal van de kapstok zal van invloed zijn op je keuze: van de RVS look van Wandkapstok Boris, metalen kapstokken tot recycled hout, tot de ruigere houten kapstok van Jungle.

Ruimtetips

Heb je een smalle gang of klein halletje, dan zijn haken wel de meest ruimtebesparende optie. Als je met verschillende niveaus werkt, jacks en kinderjassen laag, mantels en trenchcoats hoger, dan kun je veel kwijt. Zo hebben we meerdere kapstokken in de collectie waarbij er bovenin ruimte is voorjassen aan een kledinghanger, terwijl er onderaan haakjes zijn gemaakt voor kapstokken voor de kinderen.

Kijk bijvoorbeeld eens naar de paneelkapstokken Colori, of Stockholm. Hier kun je er heel goed meer van naast elkaar hangen. De haken Klick zijn ook echte ruimtewinners. En handig als extra kapstok als je gasten krijgt.

Hoe dan ook: kies er vooral een die je mooi vindt. Het is een prachtige woonaccessoire.