Het is opruimen geblazen: alle rondslingerende rommel wordt opgeborgen in de vele soorten kasten die huisenthuis in zijn collectie heeft. Want een opgeruimd huis zorgt voor een opgebruimde geest! Kijk gerust eens rond of je iets kan vinden in de vele woonstijlen die we hebben samen gesteld voor je. We hebben ook veel soorten kasten beschikbaar: vitrinekasten, maar ook voor dressoirs, TV-meubels, wandrekken, ladekasten, bergkasten, buffetkasten en boekenkasten

Kasten

Huisenthuis.nl heeft op het gebied van kasten alles om jouw huis in een opgeruimde stemming te brengen. Of je nu om een dressoir gaat, een vitrinekast, een tv-meubel of wandrek, voor elk type kast kan je hier terecht. Kies via de subcategorieën waar je naar op zoek bent.

Omdat mooi wonen voor iedereen bereikbaar moet zijn, zijn onze producten altijd verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Links in het menu kun je filteren op jouw budget.

Verschillende stijlen kasten

In het assortiment van huisenthuis.nl is plaats voor verschillende stijlen. Scandinavisch design, landelijk chic, modern antiek, jaren ’60 retro: alles vind je hier. Hou je van authenticiteit, hout sructuur en robuust? Dan kan je je vast helemaal vinden in onze Phantom serie.

Woonkamerkasten in de nieuwste trends

Onze inkopers zijn altijd op zoek om de nieuwste stijlen en laatste trends. Ze zorgen ervoor dat je een zo actueel mogelijk aanbod voorgeschoteld krijgt. Wil je je dus echt laten inspireren en wil je een leuke actuele kast kopen voor je huis? Bij huisenthuis.nl zitten we er boven op!

Multifunctionele kasten

We hebben onze kasten zo goed mogelijk proberen onder te verdelen in de verschillende subcategorieën. Zo vind je op de juiste manier waar jij naar op zoek bent. Maar wees creatief en denk out of the box: een wandrek is natuurlijk mooi om je boeken in op te bergen in een kast tegen de wand, maar je kan hem ook als roomdivider gebruiken.

Onze boekenkasten staan allemaal bij elkaar in de juiste categorie. Maar waarom zou je een wandrek of misschien zelf een vitrinekast niet als boekenkast gebruiken? Je bent vast trots op je collectie dus die mogen best gezien worden.

Je kunt zelf je weg zoeken in de webwinkel, maar hieronder alvast een paar tips.

Ontwerp je wandmeubel

Een mooi programma is het kastsysteem Paderborn. Hiermee kun je een persoonlijk wandmeubel creëren door open basiselementen te combineren met laden, deuren en lectuurinzetten. Ook een tv-meubel en verlichting kunnen worden ingevoegd. Met keuze uit diverse materiaalsoorten en kleuren.

Meubellijnen

Spreekt een bepaalde meubellijn je bijzonder aan? Typ de naam in de zoekbalk en kijk welke meubelen er nog meer bij die serie horen. Zo kun je, als je dat wilt, in je huis een mooie eenheid creëren. Of klik op de product-tags onder de product beschrijving. Zo zie je gemakkelijk welke meubelen er allemaal bij elkaar horen!

Goedkope kasten

Bij huisenthuis.nl vinden we het belangrijk dat je de juiste service krijgt als je een kast koopt. We snappen dat het belangrijke aankoop voor je is, en daarom nemen we service uitermate serieus. Daarom verzenden we alle kasten gratis naar je thuis.

Een goede service betekent ook dat we vinden dat je nooit te veel moet betalen voor je kast. Daarom bieden we een laagste prijs garantie voor onze hele collectie. En zoek je echt een leuk koopje? Dan kan je altijd eens een kijkje nemen in onze kasten outlet.

Heb je nog vragen over onze kasten? Bel met de klantenservice of gebruik de live chat op de website!