Een kinderkamer is de plek waar je kind zich helemaal thuis moet voelen: het is de plek waar ze spelen en knutselen, dromen en opgroeien. Huisenthuis heeft de mooiste kinderbedden geselecteerd om dat mogelijk te maken. Tevens hebben we bijpassende kledingkasten voor de kids, nachtkastjes, bureaus om in alle rust huiswerk aan te maken. En niet te vergeten, voor het grote ruimte besparen hebben we een mooie serie stapelbedden en unieke hoogslapers: voor wanneer je een bureau onder je bed wilt. Tip: je bespaart enorm op een kinderkamer als je een complete kinderkamer koopt.

Kinderbedden voor jou
We weten allemaal hoe lastig het soms kan zijn om een kind ’s avonds naar bed te krijgen. Het minste dat we bij Huisenthuis.nl dus kunnen doen, is ervoor zorgen dat je kind in ieder geval een lekker én mooi bed heeft om in te slapen. We hebben tientallen kinderbedden in ons aanbod, variërend van ‘normale’ bedden tot hoogslapers, halve hoogslapers en stapelbedden. Welk kinderbed kies jij?
Hoogslapers en stapelbedden
Andere soorten kinderbedden zijn de hoogslaper en de halfhoogslaper. Als de ruimte in jouw kinderkamer beperkt is, raden we je aan de hoogte in de kamer te benutten en te kiezen voor bijvoorbeeld een hoogslaper. Onder een hoogslaper past een mooi bureau, zonder dat je daar extra ruimte op de vloer voor op hoeft te offeren. Als je kind nog geen bureau nodig heeft, kun je er ook voor kiezen om op die plek onder het kinderbed een leuke speelhoek te creëren. De halfhoogslaper is iets lager dan de gewone hoogslaper en is bovendien al voorzien van handige opbergvakken- en laden.

Het stapelbed is natuurlijk ideaal als jouw kids een slaapkamer moeten delen. Er neemt maar één kinderbed ruimte in op de vloer, terwijl je twee slaapplekken creëert. En het heeft ook wel iets gezelligs, zo’n stapelbed…
Uitschuifbed
Dit geldt ook voor onder andere bed Okido, waarvan de bodem van het bed is opgevuld met opbergladen of zelfs een extra slaapplek. We weten allemaal dat kinderen niet echt van opruimen houden, maar met een handige plek onder het bed waar je je spullen kwijt kan, wordt het ze wel heel gemakkelijk gemaakt.

Een bed met een schuiflade is erg handig en populair voor als er een vriendje of vriendinnetje komt logeren. Daarnaast neemt het geen extra ruimte in, want je schuift de lade zo weer onder het bed. Super praktisch toch?

Wat dacht je van dit bijzonder kinderbed Space, dat in een handomdraai kan worden getransformeerd in een bureau met heel veel ruimte:

Deze kinderbedden kunnen als je wilt geleverd worden inclusief matrassen. Huisenthuis heeft alleen kwalitatief hoogwaardige matrassen in de collectie die zeer scherp geprijsd zijn.
Een veilig kinderbed
Ben je bang dat het kinderbed te groot is? Kies dan voor een kinderbed met een bed beveiliging zoals het kinderbed Jill. Dit is eenvoudig aan de zijkant van het bed te bevestigen en dit zorgt ervoor dat een kind niet zomaar uit bed kan rollen.

Het bed Joshua is ook een bed waar een kind niet zomaar uit kan rollen, en het is tevens een doorgroei bed. Dit bed kan je dus aanpassen en groter maken naarmate het kind groter wordt!
Kinderbedden en tienerbedden
Kinderbedden horen natuurlijk allesbehalve saai te zijn. Daarom hebben we bij Huisenthuis.nl een speciaal aanbod aan thema-kinderbedden. Een bed in de vorm van een tent, een caravan, een koets, een autobed, een pirantenbed, een politieauto, een brandweerbed… En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Is jouw kind weg van een van deze thema’s? Neem dan zeker eens een kijkje tussen deze kinderbedden. Als je jouw kind verrast met een van deze exemplaren, kun je echt niet meer stuk.

Uniek zijn de kinderbedden van Mathy By Bols. Met deze kindermeubelen in de vorm van een boomhut, caravan of tent creeër je werkelijk een unieke kinderkamer.
Twijfelaar
Ook als je kind al wat ouder is en in de tienerfase is beland, hebben we een aantal mooie bedden voor je uitgekozen. Net iets volwassener en bovendien lekker tijdloos, zoals een spijlenbed of een twijfelaar. Bekijk ons assortiment en kies een van de kinderbedden dat bij jouw kind past.
Profiteer van onze gunstige voorwaarden
Bij Huisenthuis.nl profiteer je van drie jaar garantie, uiteraard ook op alle kinderbedden. Jouw aankoop wordt met een van onze vrachtwagens bij jou thuis afgeleverd, zonder dat je verzendkosten hoeft te betalen. Dat klinkt goed, toch? Heb je vragen over een product of ben je overweldigd door het aanbod? Neem dan contact op met een van onze deskundige medewerkers, zij kunnen jou zeker verder helpen.