Een stoer autobed voor je kind

Welke peuter wil dat nou niet, een stoer autobed in z’n kinder slaapkamer om elke nacht in weg te dromen. Een bed in de vorm van een auto voor je peuter heb je al voor een lage prijs en het zal altijd in de smaak vallen. Want een kinderbed auto is de droom van veel jongens én meisjes. Lekker in slaap vallen tussen raceauto’s en de figuren uit de Cars serie. De droom voor veel peuters en kleuters! Maak het geheel af met de juiste accessoires en het avond ritueel zal voortaan een stuk gezelliger zijn. Want slapen wordt leuk met een echt autobed.

Autobed

Misschien heb je voor je kind zitten denken aan een hoogslaper of een stapelbed. Echter, een autobed is een leuk alternatief voor het standaard bed dat je misschien voor je kind in gedachten had. En een auto kinderbed maakt de kleine hartstikke blij. Ga je een autobed kopen, dan is het slim even met je zoon of dochter te gaan zitten. Wil hij of zij een kinderbed in de vorm van een supersnelle raceauto of misschien liever een brandweerbed? Het is allemaal mogelijk want een auto kinderbed is er in vele soorten en maten.

Autobed kopen

Een autobed voor de kleine aanschaffen betekent direct veel lol. Je kunt hem samen in elkaar zetten en de kleine zal niet kunnen wachten om naar bed te gaan. Om het helemaal af te maken kun je natuurlijk bijpassende accessoires kopen. Bij een raceauto kinderbed is het leuk om een bijpassend dekbedovertrek in raceauto thema te kopen. Bij een brandweerbed zou een brandweerpyjama stiekem wel een erg leuk idee zijn. Vraag het je zoon of dochter eens, die heeft vast zelf ook een grote fantasie.

Autobed thuis

Een autobed kopen gaat eenvoudig en snel online, het kinderbed auto monteren is daarna ook een fluitje van een cent met de meegeleverde handleiding. Een MDF-bed kun je gemakkelijk in elkaar schroeven met de juiste gereedschappen. Het bed wordt als pakket naar je thuis verzonden zodat je daarna gelijk aan de slag kunt. Een bijpassend matras kun je mee laten leveren, maar die zit niet standaard bij de bestelling in. Dat is nog even iets om naar te kijken dus, om de bestelling gelijk compleet te maken.

 

Op zoek naar meer van al dit moois? Bekijk eens verder onze collectie meubels; • Piratenbed,• Bedden,• Seniorenbedden,• eenpersoons Bed 90cm, Tevens verkopen we ook meubelstukken als:• Poefjes, • Barkrukken, • Hoekbureau.