Een bureau is de plek waar je kind heel veel tijd gaat doorbrengen, bijvoorbeeld voor het maken van huiswerk, gamen, of internetten. Daarom wil je dat een kinderkamer gewoon een hele fijne plek is om thuis te komen. Naast bureaus hebben we ook bijpassende kinderbedden, kinderkledingkasten, stapelbedden en nachtkastjes. Ten slotte hebben we alle collecties in 1 overzicht staan bij onze complete kinderkamers. Zoek je een bureau maar heb je niet veel plek? Bureau's passen ook onder een bed, bijvoorbeeld onder een leuke hoogslaper.

Heerlijk werken aan een Kinderbureau

Is jouw kind toe aan een bureau om huiswerk aan te maken? Of houdt je zoon of dochter gewoon heel erg van tekenen en knutselen en ben je daarom op zoek naar een leuk kinderbureau? Goed dat je een kijkje neemt bij Huisenthuis.nl. Omdat we weten hoeveel verschillende bureaus er zijn en hoe moeilijk het is om daar uit te kiezen, hebben we voor jou een aantal mooie exemplaren geselecteerd. Kijk je mee?

Bureau met opbergruimte

Wat ons betreft kan een goed bureau niet zonder opbergruimte. Daarom heeft het ene kinderbureau in onze collectie een ladenblok met twee laden en de ander een met drie. Het ene bureau heeft twee smalle laadjes onder het blad, het andere bureau is voorzien van een la en een klein kastje. Je ziet het al: keuze genoeg.

Bureaus voor kinderen en tieners

Omdat niet ieder kind hetzelfde is, hebben we ons aanbod zo gevarieerd mogelijk samengesteld. Bij ons vind je het roze bureau voor je dochter of de stoere, rode variant voor je zoon. En ook aan de tieners hebben we gedacht. Zij zijn natuurlijk toe aan een wat volwassener exemplaar met wat minder kleur. In dat geval kun je kiezen voor bureau Cas of Robbie. Een neutrale kleur, maar nog wel stoer genoeg.

Heb je bureau Nadia en bureau Lodewijk al bekeken? Deze bureaus hebben een verhoogd gedeelte, waar jouw kind het beeldscherm, de bureaulamp of gewoon wat leuke prulletjes op kan zetten. Handig, zo’n extra verdieping!

Wat dacht je van dit bijzondere Kinderbed Space? Dit bed transformeer je in een handomdraai in een bureau met zeeën van ruimte!

Natuurlijk kan een comfortabele stoel aan een bureau niet ontbreken. Met of zonder wieltjes, van metaal of hout, je vindt het allemaal in het assortiment van Huisenthuis.nl. Maak van de studeer- of tekenhoek van jouw kind een mooi plekje waar alle spullen een eigen plaats krijgen. Heerlijk toch, zo’n eigen bureau?

Welk bureau kies jij?

Kies een van de kinderbureaus van Huisenthuis.nl en profiteer van drie jaar garantie. Is er iets niet goed? Wij lossen het voor je op. Jouw aankoop wordt met een van onze vrachtwagens bij je thuis afgeleverd. En dat zonder verzendkosten. Wacht niet langer en maak je keuze uit een van onze bureaus. Een aanschaf waar je kind jarenlang van zal genieten. Praktisch, comfortabel en niet te vergeten: met een mooie look.