Je wilt een leuke kinderkamer met een frisse uitstraling waar je kind zich helemaal thuis gaat voelen: een plekje creëren waar je kinderen spelen en opgroeien,
dromen en slapen. Huisenthuis.nl heeft een uitgebreide collectie om dit mogelijk te maken. Zoek je een leuk kinderbed dan is onze collectie helemaal actueel.
Natuurlijk wil je ook alles opbergen in een mooie kledingkast. Om ruimte besparen hebben we ook nog unieke hoogslapers en stapelbedden, en bekijk ook eens onze
kinderbureaus en zitzakken!

 

Kinderkamers

De kinderkamer is niet zomaar een slaapkamer. Het is een ruimte waar je kind slaapt en, afhankelijk van de leeftijd, speelt en huiswerk maakt. De slaapkamer van je kind is dan ook een ruimte die je zo multifunctioneel mogelijk in wilt richten. Geen loze ruimte, maar praktische meubels en voldoende opbergruimte. En natuurlijk moet er genoeg ruimte zijn om te spelen én moet het er ‘cool’ uitzien.

Complete kinderkamers

Om het je gemakkelijk te maken, bieden we je bij Huisenthuis.nl complete kinderkamers aan. Een bed, kastruimte, een tafel of bureau; we hebben overal aan gedacht. Maar natuurlijk kun je ook gewoon zelf aan de slag met het uitzoeken van de meubels en het inrichten van de slaapkamer. Dat is eigenlijk wel zo leuk. De keuze uit hoogslapers, bedden, bureaus en kasten is enorm, dus er zit altijd wel iets tussen wat bij jou (en je kind natuurlijk) in de smaak valt.

Ruimte besparen

Wil je ruimte besparen in de kinderkamer? Neem dan eens een kijkje bij onze hoogslapers en stapelbedden. Onder een hoogslaper houd je genoeg ruimte over om een bureau te plaatsen of een leuke speel- of zithoek te creëren. En als jouw kinderen een slaapkamer delen, is een stapelbed een uitkomst. Door de hoogte in de kamer te benutten, houd je op de vloer plaats over voor een leuk bureau of een mooie kledingkast. Of een van onze zitzakken… Daar scoor je punten mee!

Kinderkamers met een thema

Is jouw kind helemaal weg van racen, prinsessen of de brandweer? Dan hebben we bij Huisenthuis.nl iets voor je waar je niet omheen kunt. Zie je het gezicht van je kind al voor je wanneer je thuiskomt met een race auto-bed? Of een prinsessen bed in de vorm van een koets? Het zal voortaan geen opgave meer worden om jouw zoon of dochter ’s avonds naar bed te krijgen…

Kies je kinderkamer bij Huisenthuis.nl

Stel bij Huisenthuis.nl zelf je kinderkamer samen door een keuze te maken uit onze (stapel)bedden, hoogslapers, bureaus, kasten en zitzakken. Of kies een van onze stijlvolle complete kinderkamers, waarbij wij het uitzoekwerk al voor je hebben gedaan. Maak van de kinderkamer een plekje waar jouw kind zich op zijn gemak voelt en de ruimte heeft om naar hartenlust te spelen met vriendjes en vriendinnetjes.