Een stapelbed is natuurlijk dé praktische oplossing voor de kinderkamer. Je bespaart ruimte, en voor de kinderen kan het hartstikke leuk zijn om boven elkaar te slapen. De stapelbedden van huisenthuis.nl zijn veilig, praktisch, en handig in elkaar te zetten. Bovendien bespaar je heel veel als je er meteen matrassen bij bestelt! Ook ruimte besparend met een leuk design is een hoogslaper. Voor wie het toch laag bij de grond moet hebben we een unieke collectie met gewone kinderbedden, nachtkastjes en bijpassende kinderkasten. Tip: op een complete kinderkamer bespaar je veel geld, bekijk al onze collecties!

Stapelbedden

Als er meerdere kinderen op één kamer moeten slapen, is een stapelbed altijd een praktische oplossing. Het bespaart vloeroppervlak en zo hou je dus meer ruimte over voor ander meubilair, speelruimte of gewoon loopruimte voor de volwassenen. Zo sla je meerdere vliegen in één klap. Gelukkig heeft huisenthuis.nl een gevarieerde collectie stapelbedden in huis. In verschillende ontwerpen, materialen en kleuren. Als je kinderen er samen uit komen wie er boven en wie onder gaat slapen (of gaan ze het afwisselen?), dan kan een stapelbed de ideale ruimte besparende oplossing zijn.

Eigen plekje

Ook al slapen je kinderen samen op een kamer, je kunt ze wel heel goed de mogelijkheid geven om van hun bed een eigen plekje te maken. Met zelfgekozen beddengoed, kussens of wandlampjes bijvoorbeeld.

Ook zitten er twee unieke themabedden in onze collectie: voor de kids die graag brandweer of buschauffeur spelen hebben we stapelbedden in de vorm van een echte brandweerauto en in de vorm van een roze Engelse dubbeldekkerbus! Zo hebben wij ook gedacht aan de fans van Brandweerman Sam, en alle andere kinderen die een stoere fantasievolle kamer willen. Hou je wel van deze autobedden? Een brandweerbed is ook verkrijgbaar als laag kidnerbed. Net als alle andere artikelen in ons assortiment worden ook deze bedden gratis verzonden!

Diverse uitvoeringen

Stapelbedden zijn te vinden in verschillende uitvoeringen en materialen die elk hun eigen uitstraling hebben. In metaal vind je twee ontwerpen in de webwinkel: de stoere en solide Jordie, en Sanne, een wat golvende uitvoering, die meisjes misschien iets meer aanspreekt.

Gaat je voorkeur uit naar hout, dan is Norman een mooie en prijsvriendelijke optie. Deze is verkrijgbaar in de kleuren grijs en wit.

Norman is een multifunctioneel houten stapelbed omdat het gedemonteerd kan worden in twee losse bedden. Dat is heel praktisch als de kinderen op een later moment misschien toch een aparte slaapplek krijgen.

Poedercoating

Een aantal van onze populaire stapelbedden zijn gemaakt van metaal, en deze zijn geëpoxeerd oftewel behandeld met poedercoating. Poedercoating is een moderne en milieuvriendelijke manier om metaalproducten van een mooie laag te voorzien die krasbestendig is. Via spuitrobots wordt poeder elektrostatisch op het metaal aangebracht, waarna het in de oven wordt verhit.

Goedkoop stapelbed

Een bijzonder stapelbed is Jannes, met een tweepersoonsbed van 140cm onder en een eenpersoonsbed als bovenslaper. Dit is heel handig als een kind (af en toe) op de kamer van de ouders moet slapen, als extra ruim logeerbed, of gewoon als extra ruim bed voor één van de kinderen.

De stapelbedden van huisenthuis.nl zijn zeer scherp geprijsd. Voor de prijs die je ziet op de website wordt het bed namelijk ook thuisbezorgd. Heb je het bed ergens anders goedkoper gezien? Volgens onze laagste prijs garantie matchen wij dan de prijs. Zo weet je zeker dat je bij ons nooit te veel betaalt voor een stapelbed!

Een veilig stapelbed

Voor een kinderbed is veiligheid natuurlijk ontzettend belangrijk en daar hebben wij onze collectie op aangepast. Zo hebben al onze bedden een verhoogde rand aan de bovenkant zodat een kind niet zomaar uit bed kan rollen. De trappen zijn stevig gemonteerd en zodoende kan een stapelbed echt tegen een stootje. Sommige stapelbedden hebben een schuine trap zodat het bovenste bed nog makkelijker te bereiken is.

Alle stapelbedden worden gedemonteerd geleverd en moeten dus thuis nog in elkaar gezet worden. Gelukkig hebben wij bij alle bedden een duidelijke tekening bijgevoegd die je stap voor stap begeleiden bij het proces.

Stapelbedden Actie

Let goed op de bundelkortingen in deze categorie. De gecombineerde aankoop van een bed met matrassen, zoals het stapelbed Jannes met Matrassen, levert een flinke besparing op! Al onze stapelbedden sowieso geleverd worden met bijbehorende matrassen. Deze matrassen staan dikwijls aangegeven bij het artikel zelf. Kom je er niet uit? Neem dan gerust even contact op met een van onze deskundige medewerkers. Zij kennen onze collectie door en door en kunnen u zeker helpen.