Opbergruimte is bij veel mensen niet het meest favoriete onderdeel van het interieur. Het is noodzakelijk en onmisbaar, maar soms zou je willen dat je het niet nodig had. Toch zijn er tegenwoordig talloze creatieve oplossingen voor het creëren van opbergruimte en hoeft het helemaal geen afbreuk te doen aan de stijl van je interieur. En als je het toch nodig hebt, kun je er maar beter iets leuks van maken, nietwaar?

Creëer je eigen, unieke opbergruimte

Neem de kledingkast als voorbeeld. Hoe graag we het ook zouden willen, niet iedereen is gezegend met voldoende ruimte voor een walk-in closet. En dus vallen we dan maar weer terug op de standaard, ‘saaie’ kledingkast, waarvan we de deuren het liefst zoveel mogelijk gesloten houden. Toch creëer je met een aantal simpele onderdelen jouw eigen, unieke opbergruimte voor kleding.

Maak zelf een ‘walk-in closet’

Heb je er bijvoorbeeld weleens aan gedacht om een stijgerbuis (of een buis van een ander materiaal) tussen twee wanden te monteren? Met een aantal mooie houten planken erboven en ruimte voor je schoenen eronder is daar jouw eigen versie van de walk-in closet. En terwijl je voorheen je kledinghangers het liefst zoveel mogelijk achter gesloten deuren wilde houden, zijn er tegenwoordig tientallen prachtige exemplaren verkrijgbaar.

Kledinghangers in stijl

Zo bestaat het aanbod van Huisenthuis.nl uit diverse kledinghangers in verschillende vormen, materialen en kleuren. Kledinghangers mogen gezien worden, zeker als ze zo mooi gevormd zijn als die van Huisenthuis.nl. Met een hanger van RVS zit je vrijwel altijd goed, maar ook een zwarte variant kan erg stijlvol zijn.

Aan de slag in jouw kledingkast

Heb je inmiddels zin gekregen om aan de slag te gaan met jouw kledingkast? Neem eens een kijkje in de webshop van Huisenthuis.nl en ontdek met welke kledinghangers of andere producten je jouw kledingkast kunt vernieuwen. Maak van jouw kledingkast een element in je interieur dat gezien mag worden. Zo wordt je kleding uitzoeken iedere ochtend een feestje!