Een ladeblok is een onmisbaar element in je kantoor net als je bureau thuis. Ben je op zoek naar een verrijdbaar ladeblok of een mooie ladekast op wieltjes? Bij Huisenthuis.nl vind je ongetwijfeld iets dat in de smaak zal vallen!

Ladeblokken bij Huisenthuis.nl

De meeste van onze kantoor ladeblokken zijn voorzien van 3 laden, waar je o.a. dossiers, kantoorbenodigdheden en andere spulletjes in kunt opbergen. De ladenblokken van Huisenthuis.nl hebben allemaal wieltjes; een ladeblok op wielen is ideaal, want het kan gedeeltelijk of volledig onder de bureautafel geschoven worden, of naast de bureautafel worden gezet zodat je ook nog van het bovenblad van het ladeblok gebruik kunt maken.

Alle laden zijn voorzien van een beveiligingssysteem, waardoor er slechts één lade tegelijk geopend kan worden; de overige laden zijn dan vergrendeld. Dit is om voorover vallen van de ladecontainer te voorkomen. Je hebt de keuze uit zowel afsluitbare als niet-afsluitbare ladeblokken. Al onze ladeblokken zijn prachtig afgewerkt en hebben een representatieve uitstraling. Je kunt kiezen uit verschillende stijlvolle uitvoeringen. Denk bijvoorbeeld aan grijs-bruin eiken voor een warme uitstraling, of strak wit voor een moderne look. Met onze ladeblokken op wieltjes creëer je in een handomdraai jouw ideale werkruimte dat past bij je bureautafel of hoekbureau.

Ladeblokken online bestellen

Een ladenkast of verrijdbaar ladenblok wit bestellen bij Huisenthuis.nl biedt vele voordelen. Zo profiteer je bij ons niet alleen van de laagste prijsgarantie en een gratis verzending van je bestelling, maar ook van een uitstekende service met 30 dagen retourrecht. Naast goedkope ladeblokken leveren wij overigens ook andere kantoormeubelen, zoals bijvoorbeeld mooie kantoorkasten, bureaus en bureaustoelen. Maar je kunt ook bij ons terecht voor de aanschaf van een complete kantoorkamer! Neem op je gemak een kijkje in ons uitgebreide assortiment!