Een leuke ladekast kan een mooi pronkstuk zijn in je woonkamer of een ander vertrek in je huis. Doe dus eens even anders, en zet eens een leuke ladekast in je kamer, hoe meer laden hoe leuker! We hebben bij huisenthuis.nl een secure selectie gemaakt van leuke kasten met laden. Maar kijk ook eens rond bij onze vele andere kasten. Of kijk eens bij de vitrinekasten, maar ook voor dressoirs, TV-meubels, wandrekken, bergkasten, buffetkasten of onze boekenkasten.

Ladekasten
Soms heb je in je interieur niets aan kasten met deuren en planken, maar heb je gewoon behoefte aan laden. Voor het opbergen van al die dingen die zo makkelijk een eigen leven gaan leiden in je huis. Die op het aanrecht blijven liggen, of op de trap, of op het bureau. Herkenbaar. Huisenthuis.nl heeft daarvoor mooie ladekasten in het assortiment. In verschillende afmetingen, stijlen en prijsklassen. Zodat er altijd wel een kast is voor jouw spullen.
Zit jouw stijl ladekast er tussen?
Kijk in de webwinkel en je zult het zien: bij huisenthuis.nl kun je terecht voor elke stijl in woninginrichting. Of je nu houdt van klassiek of supermodern. Dat blijkt ook uit de categorie ladekasten. Savona is een mooie serie voor de liefhebber van landelijk wonen. Klassieke vormgeving met een aantal verrassende elementen: de combinatie van hout en riet, en het handige dienblad bovenop. Kasten om veel plezier van te hebben!

Nog een tikje klassieker: Vienna. Ontwerp dat doet denken aan antiek Frans meubilair. Met stijlvolle, authentieke handgrepen. Maar wel met een moderne twist door het kleurgebruik, waardoor het voegt in veel interieuren.
Retro Ladenkast
Voor de retro-fan is er Cobra. Een geweldig goed gemaakte ladekast, waarbij duidelijk gekeken is naar details uit het Scandinavische design van de jaren ’60.

Is het modern? Is het colonial? Is het landelijk? Nee, het is Kuta! Of Singapore. Opvallend meubilair waarvoor oud materiaal is hergebruikt. Kenmerken: vintage, nonchalant, out of the box. Voor wie graag een beetje eigenwijs is als het om woningstyling gaat. Ook bij de keuze van ladekasten.