Levertijden

 Levertijden

Bij elk product wordt een levertijd vermeld, en deze levertijden geven een indicatie van de verwachte levertijd in werkdagen dat bij dit artikel hoort. Wij streven er naar het product binnen de aangeven levertijd te bezorgen.

Mocht de levertijd uitlopen, dan zal huisenthuis.nl je daar op tijd van op de hoogte stellen. Als de levertijd sterk uitloopt dan zullen we een nieuwe leverdatum voorstellen. Als je dit te lang vindt duren kan je de koopovereenkomst kosteloos ontbinden waarna we het geld terug storten op je rekening.

In verband met de Coranaproblemen moeten wij ervaren dat leveringen nog steeds anders zijn dan dat we gewend waren.
Leveringen komen nl. uit verschillende bedrijven en landen en elk bedrijf en land heeft zo zijn specifieke maatregelen. Het is daardoor ondoenlijk daar een specifiek beleid op te voeren.
Daardoor kan het gebeuren dat levertijden langer zijn dan verwacht. Momenteel zien we veelvuldig dat fabrikanten en importeurs wel zijn blijven uit leveren in de corona-periode, maar er is veel minder- of niet geproduceerd in de maanden maart, april en mei. Daardoor komt het voor dat voorraden van bepaalde modellen uitgeput zijn en nog geproduceerd moeten worden.
Huisenthuis heeft er voor gekozen om de standaard verwachte levertijden te blijven hanteren in de shop. Bij afwijkingen trachten wij je zo snel mogelijk en zo goed mogelijk te informeren.

 Vakantieseizoen-Feestdagen

Wij vragen je begrip voor het feit dat de vermelde levertijden in het vakantieseizoen, zoals voorjaarsvakanties, najaarsvakanties,  zomervakanties in juli-augustus, extra feestdagen met langere weekenden, nationale feestdagen en de kerst-periode kunnen afwijken i.v.m met fabriekssluitingen tijdens deze periodes. In voorkomende gevallen stellen wij je daarvan op de hoogte

Als je in één bestelling meerdere artikelen heeft besteld met een verschillende levertijd, dan geldt voor alle artikelen de levertijd van het artikel met de langste verwachte levertijd.

 Bankoverschrijving

Bij betaling via bankoverschrijving rekenen wij de levertijd vanaf het moment dat de overschrijving bij ons binnen is gekomen.