Inspiratie voor de kinderkamer

Huisenthuis.nl presenteert samen met Mathy by Bols® een speciale en unieke kindermeubel collectie. Met Mathy By Bols maakt je van een kinderkamer in een hand omdraai een fantasierijk speelparadijs. Zo zijn er boomhutbedden, caravanbedden en zelfs tentbedden voor de jongste telgen uit de familie, maar ook de serie ‘Volute’: een bijzonder vormgegeven meubel lijn, in een heuze Alice in Wonderland stijl.

Volute

De serie ‘Volute’ is een in het oog springende kinderkamerserie met een opvallende vormgeving. Alle items zijn in een fantasierijke Alice in Wonderland stijl vormgegeven waardoor deze bijzonder goed bij elkaar passen. Deze serie, ontworpen door de ontwerper Paule Brocheré, valt op door de ronde weelderige vormen en felle kleuren. Overigens zijn deze meubelen in een grote verscheidenheid aan kleuren te bestellen.

Staat je kleur er niet bij? Neem dan eens contact op met huisenthuis.nl, ze helpen je graag met jouw zoektocht!

Handgemaakt

Deze kinderbedden en kledingkasten voor kinderen zijn niet alleen opvallend om te zien, ze zijn ook nog eens uniek en handgemaakt. Dat wil zeggen dat er in de fabriek in Wallonië met de grootste zorg aan is gewerkt door vakkundige meubelmakers. Veelal wordt er vuren of linden hout gebruikt dat PEFC gekeurd is.

Alle meubelen (behalve de David serie) zijn overigens onbewerkt óf gelakt verkrijgbaar. De lakken zijn op waterbasis en in overeenkomst met de Europese normen. Het lakproces gebeurt met de hand. Als je het onbewerkt bestelt krijg je een houtkleurig artikel zonder lak. Dit is niet alleen goedkoper, maar je kan het dan ook in je eigen gewenste kleur verven!

Gekeurd hout

Alle meubelen van Mathy By Bols zijn gemaakt van PEFC gekeurd hout. PEFC is een internationale organisatie die criteria voor bosbeheer ontwikkelt, samen met regionale belangengroepen.

De kap van het hout dat voor dit artikel is gebruikt is dus niet ten koste gegaan van bossen met een hoge natuurwaarde of kwetsbare bossen. PEFC hanteert ook criteria die de rechten van mensen in het bos beschermen, en voor goede arbeidsomstandigheden van werknemers in de hout- en papierindustrie zorgen.

Boomhut Bed

Het Boomhut Bed is verkrijgbaar in twee varianten: als hoogslaper, en als hoogslaper met een bed onderin de hut. Zo kunnen vriendjes en vriendinnetjes ook blijven slapen in hun eigen droom omgeving.

Caravanbed

Het Caravanbed is ook leuk voor de jongste telgen: binnen in de caravan is legio opbergruimte en legplanken waardoor ze hun eigen knusse omgeving kunnen creëren. Opbergruimte is er ook in de bak onder de caravan, en ook nog eens in de bak die vooraan de caravan hangt, die overigens optioneel is. Dus wil je ruimte en ook wat geld besparen, dan is ook het Caravanbed voor jou een optie.

Boom Louane

Ook uniek en zeer charmant is de Boekenkast Boom Louane: natuurlijk niet alleen voor boeken, maar ook voor andere spulletjes die op een kinderkamer thuis horen. Naast Louane is er ook een wat grotere Boekenkast Boom: Tess. Deze heeft een iets wilder uiterlijk en een aantal scheve planken, maar is natuurlijk een net zo’n grote eye-catcher als Louane.

Deze bomen zijn speciaal voor Mathy By Bols ontworpen door Christophe Boulin en verkrijgbaar in alle lakken van Mathy By Bols.

Bellen

Vragen over Huisenthuis.nl of over Mathy By Bols? Neem dan gerust contact op met Huisenthuis.nl.