Clear selection

Alleen bij ons!

Of vanaf € 2.93 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Op afspraak thuisbezorgd

Levertijd: 10 werkdagen

De matrassen van huis&thuis.nl worden in hoog gekwalificeerde matrassenfabrieken gemaakt met de beste kwaliteitsnormen. Want in deze fabrieken worden ook de dure merkmatrassen gemaakt.

huis&thuis.nl heeft haar eigen matrassencollectie zonder dure merken en met zijn torenhoge reclamecampagnes. Daarom biedt huis&thuis.nl zijn matrasssen aan met 50% korting. Dus je krijgt niet de 2e matras voor de halve prijs maar je koopt bij huis&thuis.nl gewoon elke matras met meer dan 50% korting. Zo koop je de beste matras tegen de laagste prijs! Dat is nog eens voordeel doen. En ook nog met gratis 3 jaar lang 100% garantie!

Meer informatie >

Artikelnummer: MTS10002 Categorie: Tag:

Beschrijving

Comfortabel en aantrekkelijk geprijsd !

Deze polyether matras van 14cm dik met een gewicht van SG.40 is vervaardigd uit ventilerend luxury foam en CFK vrij. Met vaste hoes en afgewerkt in een banenstepping in een sterke katoenen damaststof en afgedekt met aan de ene zijde 500gr. IWS wol en aan de andere zijde een luxe fiberfill.

Deze matras is geschikt is voor kinderen of volwassenen met een lichaamsgewicht tot 85 kg. Deze matras is met elke vaste of verstelbare bedbodem van huis&thuis.nl te combineren.

 

  • Medium slaapcomfort.
  • Lange levensduur.
  • Aantrekkelijk geprijsd.
  • Optimale konformiteit.
  • Snel geleverd.
  • Gratis verzending.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Matras Starlet”


11022