Mis geen spectaculaire kortingen!

Mis geen spectaculaire kortingen!

 

[callout][callout-content layout=”span6″][h4]Loop geen voordeel mis[/h4][p]Niemand vindt het leuk om voordeel mis te lopen, en al zeker niet voordeel op zo’n leuke collectie als die van huisenthuis.nl. Schrijf je daarom in voor de nieuwsbrief, dan blijf je altijd op de hoogte van de laatste kortingen.[/p][/callout-content][callout-newsletter layout=”span6″]pijlbutton[mailchimp list=”1″][/callout-newsletter][/callout]

[icon_heading icon_size=”32″ icon=”delivery-truck”]Gratis verzending[/icon_heading]Over het verzenden van je gloednieuwe aankoop hoef je je geen zorgen te maken. Dat is namelijk gratis bij verzendingen boven de 75 euro. Bezorging gebeurt op afspraak dus je moet er nooit voor thuis blijven.

[icon_heading icon_size=”32″ icon=”exchange”]30 dagen retourrecht[/icon_heading]Bij ons geldt: niet goed, geld terug. Maar je krijgt ook je geld terug als het artikel toch niet zo goed in je interieur blijkt te passen als je van te voren dacht. Als je het binnen 30 dagen naar ons terug stuurt, dan zorgen wij dat je zo snel mogelijk je geld op je rekening teruggestort krijgt.

[hr][/hr]

[icon_heading icon_size=”32″ icon=”phone”]Vragen? Bel Gerust[/icon_heading]Wij zijn er voor jou. Dus heb je vragen? Bel ons gerust want we zitten klaar om je te helpen.

0114-760006


[icon_heading icon_size=”32″ icon=”user-comment”]Live chat[/icon_heading]Je kan nu live chatten met een support medewerker van huisenthuis,nl. Klik daarvoor helemaal rechts van je scherm op het tabblad. 

[hr][/hr]

[icon_heading icon_size=”32″ icon=”auction”]Laagste prijs garantie[/icon_heading]Bij huisenthuis.nl willen we zeker weten dat je niet meer betaalt dan nodig is. Naast onze standaard lage prijzen garanderen we daarnaast ook de laagste prijs. Dus heeft u een product ergens anders goedkoper gezien? Dan krijgt u het product ook voor die prijs.

[icon_heading icon_size=”32″ icon=”check”]100% Garantie[/icon_heading]Huisenthuis.nl levert alleen kwaliteits producten. Daarom geven we op al onze producten geen aflopende garantie zoals bij andere winkels, maar 3 jaar lang 100% garantie

[hr][/hr]

[icon_heading icon_size=”32″ icon=”star”]De nieuwste trends[/icon_heading]Bij huisenthuis.nl zijn we altijd op zoek naar de laatste trends zodat we die jou kunnen bieden. Onze medewerkers hebben een neus voor stijl en kwaliteit en reizen de hele wereld af om dat op huisenthuis.nl te kunnen aanbieden

[icon_heading icon_size=”32″ icon=”financial”]Alle betaal gemakken[/icon_heading]Bij huisenthuis.nl maken we betalen snel, gemakkelijk en betrouwbaar.
  

[hr][/hr]

[icon_heading icon_size=”32″ icon=”award”]Officieel goedgekeurd[/icon_heading]Huisenthuis.nl handelt volgens het CBW keurmerk: het keurmerk van de meubelbranche. Daarnaast werken we volgens de voorwaarden van het Webshop Keurmerk

Webshop-KeurmerkCBW-erkend

[icon_heading icon_size=”32″ icon=”comment”]Laat van je horen![/icon_heading]We horen graag van jou! Wat vindt je van onze producten? Wat mis je nog? Stuur ons een twitter bericht, laat iets achter op facebook? Of stuur een ouderwetse email. Hoe dan ook, we horen we graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *