Nachtkastjes
Bij huisenthuis vind je een grote verscheidenheid aan nachtkastjes voor op de slaapkamer. Een nachtkastje is een onmisbaar en handig meubelstuk voor naast het bed om dingen in op te bergen waarvan het hanig is om ze bij de hand te hebben. Een nachtlamp staat namelijk gemakkelijk op een nachtkastje, en tevens is dat de plek waar veel mensen hun telefoon aan de oplader leggen of een boek neerleggen voordat ze in slaap vallen.
Eenvoud
Het nachtkastje is geen complex meubelstuk, toch wil je dat het bij de rest van de slaapkamer past. Een mooi bed ziet er daarnaast toch mooier uit als er twee leuke bijpassende nachtkastjes naast staan. Daarom letten we bij de aankoop vaak of dit simpele meubel wel past bij de rest van het slaapkamerinterieur. In een groot aantal gevallen worden zelfs passende nachtkastjes bij een nieuw bed bijgeleverd, alles in dezelfde stijl.
Functionele nachtkastjes
We hebben ’s nachts niet veel nodig, tenslotte is de nacht bedoeld om te slapen en daar is naast een bed en pyjama, als je daar de voorkeur aan geeft, niet veel meer voor nodig. Als we echter nog wat willen lezen, kunnen we een lampje erop kwijt. Het biedt ook ruimte voor de broodnodige wekker, die ons elke morgen uit het land der dromen haalt en zorgt dat we op tijd opstaan.
Multifunctioneel
Nachtkastjes kun je echter overal in huis gebruiken. Ze gedragen zich prima als bijzettafeltje naast de bank of luie stoel. Als je, net als ik, je computer bedient van uit diezelfde luie stoel, dan hebben ze meestal de perfecte hoogte om je monitor op kwijt te kunnen, terwijl je in de laden van alles kwijt kunt.

Kortom: Nachtkastjes zijn een nuttige toevoeging voor de slaapkamer, waarbij het oog ook wat wil. Heb je vragen over de nachtkastjes van Huisenthuis? Neem dan gerust contact op met een van onze deskundige medewerkers.