Clear selection

Alleen bij ons!

Of vanaf € 29.22 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Levertijd: 10 werkdagen

Genieten met een glaasje wijn!

In deze fauteuil is relaxen echt een weldaad en kun je optimaal ontspannen. Deze relaxfauteuil is comfortabel gestoffeerd, maar toch met behoud van een slanke vormgeving.

De fauteuil is uitgevoerd met 2 sterke electromotoren en heeft een luxe afstandsbediening. Hiermee kun je de rug en voetensteun van de fauteuil onafhankelijk van elkaar in elke gewenste stand zetten. Deze fauteuil is ook geschikt om als sta-op hulp te gebruiken. Optioneel is het mogelijk deze met een oplaadbare batterij te leveren zodat je geen hinder hebt van snoeren over de vloer.

Wil je nog langer plezier van je lederen relaxfauteuil, kies dan ook voor de textiel onderhoud kit. Zo kun je in de toekomst nog meer zorgeloos relaxen.

  • Sterke microvezelstof.
  • Naar keuze met stekker of met oplaadbare batterij.
  • Slanke vormgeving.
  • Prima zitcomfort.
  • Snel geleverd.

Meer informatie >


Beschrijving

Deze relaxfauteuil is op de rug, zitting en armleuningen afgewerkt in een mooie taupekleurige microvezelstof. Deze is super sterk en eenvoudig en goed te reinigen. De fauteuil heeft een aangenaam zitcomfort en in het ruggedeelte zijn horizontale instikkingen aangebracht voor extra hoofd-, lende- en schouderondersteuning. De hoogte van de armen is 65 cm.


Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Relaxfauteuil Marion Taupe MV”


171470