Clear selection

Alleen bij ons!

Of vanaf € 35.80 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Levertijd: 10 werkdagen

Strak en heerlijk comfortabel!

Een relaxfauteuil die heerlijk zit is past in vele interieurs. Hij is niet zwaar klassiek maar ook niet ultra modern. Gewoon voor iedereen met smaak.

De fauteuil is uitgevoerd in mooi soepel leder op de rug, zitting en binnenzijde van de arleuningen. De buitenzijden zijn gestoffeerd in een luxe leatherlook. Deze fauteuil heeft 2 sterke electromotoren en heeft een luxe bediening met een snoer. Door de toepassing van 2 motoren kunnen de rugleuning en voetensteun onafhankelijk van elkaar versteld worden. Zo kun je volledig rechtop zitten om TV te kijken en kun je de voetensteun toch in elke gewenste hoogte zetten. Deze fauteuil is ook geschikt om als sta-op hulp te gebruiken.

Deze fauteuil wordt standaard geleverd met een stekker om aan de sluiten op het stroomet. Optioneel is het mogelijk deze met een oplaadbare batterij te leveren zodat je geen hinder hebt van snoeren over de vloer.

  • Naar keuze met stekker of met oplaadbare batterij.
  • Diepe horizontale instikkingen in de rug.
  • Strakke vormgeving.
  • Prima zit- en rugcomfort.
  • Luxe bedieningspaneel
  • Snel geleverd.

Meer informatie >

Artikelnummer: RFT10313 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Deze comfortabele fauteuil rust op een metalen frame welke ondersteund wordt door 2 sterke electromotoren. De fauteuil is afgewerkt in soepel leer op de rug, zitting en binnenzide van de armleuningen. De buitenzijde is afgewerkt in een luxe leatherlook.


Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Relaxfauteuil Marleen Bruin”


171477