Clear selection

Alleen bij ons!

Of vanaf € 35.14 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Levertijd: 10 werkdagen

Goed en degelijk relaxen!

In deze fauteuil is relaxen echt een weldaad en kun je optimaal ontspannen. Deze relaxfauteuil is comfortabel gestoffeerd in  mooi leder op de rug, zitting en binnenzijden van de armleuningen. De buitenzijden zijn gestoffeerd in een luxe leatherlook. De rug heeft mooie doorstikte naden. Zo is ook de hoofdsteun extra gevuld voor optimaal comfort.

De fauteuil is uitgevoerd met een 2 sterke electromotoren. Hiermee kun je de rug en voetensteun van de fauteuil onafhankelijk van elkaar in elke gewenste stand zetten. Deze fauteuil is ook geschikt om als sta-op hulp te gebruiken.

Optioneel is het mogelijk deze met een oplaadbare batterij te leveren zodat je geen hinder hebt van snoeren over de vloer.

  • Luxe leder.
  • Comfortabel gestoffeerd.
  • Rug en voetensteun apart verstelbaar.
  • Prima zitcomfort.
  • Snel geleverd.

Meer informatie >

Artikelnummer: RFT10303 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Deze relaxfauteuil is op de rug, zitting en binnenzijde van de armleuning gestoffeerd in een luxe, warm aanvoelende sterk bruin leder. De buitenzijden zijn gestoffeerd in een luxe leatherlook. De fauteuil heeft stevige armleuningen, een aangenaam zitcomfort en in het ruggedeelte zijn instikkingen aangebracht voor extra hoofd- en schouderondersteuning. De hoogte van de armen is 65 cm.


Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Relaxfauteuil Martha Bruin”


171467