Een salontafel voor in je woonkamer in glas of in teak, in massief of fineer, gebeitst of gelakt, goedkoop of iets minder goedkoop, je vindt ze allemaal in de ruime collectie salontafels van huisenthuis.nl. Tevens doe je met die lage prijzen van huisenthuis.nl ook nog heel veel voordeel. Bij ons kunt u terecht voor elk type salontafel, zoals glazen salontafels, houten salontafels en salontafels van metaal.

Een grote selectie salontafels
Een tafel voor in je woonkamer in glas of in teak, in massief of fineer, gebeitst of gelakt, goedkoop of iets minder goedkoop, je vindt het allemaal in de collectie van huisenthuis.nl. Tevens doe je met die lage prijzen van huisenthuis.nl ook nog heel veel voordeel.

Bij ons kun je terecht voor allerlei type salontafels, zoals:

glazen salontafels,

houten salontafels

salontafels van metaal

ronde salontafels
Salontafel Murano
Een van onze populairste modellen salontafels is de serie Murano. Deze serie tafels zijn stuk voor stuk gemaakt uit 1 stuk gebogen hard glas van 12mm. Deze tafels geven dankzij hun transparantie en Italiaans design je woonkamer een gevoel van ruimelijkheid. Verder zijn onze salontafels van oud eiken populair zoals de Salontafel California.
Creatief met salontafels
Een salontafel hoeft echter helemaal niet groot zijn, hij moet voornamelijk goed in je interieur passen. Zo kan ook een oude legerkist erg leuk functioneren als salontafel, of een aantal kleine krukjes die je bij elkaar groepeert tot salontafel. Kijk vooral eens in onze collectie van de Brix Collection als je hier van houdt. Wat ook erg populair is zijn steigerhouten salontafels waaronder wielen zijn gemonteerd. Als je er voor in bent is het juist leuk om creatief te zijn als het om je salontafel gaat, dus heb jij een olievat of een boomstam in je woonkamer, laat het ons dan vooral weten!
Perfecte Service
Huisenthuis.nl streeft er naar om hun klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, niet alleen door de fijnste woonomgeving bij jou in huis te brengen, maar ook door antwoord te geven op al je vragen! Dus twijfel je of online meubelen kopen wel echt zo’n goed idee is? Of heb je vragen over de afwerking of maten van een tafel of een bank? Neem gerust contact met ons op, want onze medewerkers zitten er voor jou!

Rechts op de website kan je namelijk tijdens kantoor uren live chatten met een van onze medewerkers. Daarnaast zitten ze ook klaar om telefonisch jouw vragen te beantwoorden. Bel gerust: 085 760 3399!