Schoenenkasten bij Huisenthuis.nl

Dus je houdt van een opgeruimd huis en een opgeruimde hal? Vind je het lastig om afscheid te nemen van je schoenen en heb ze graag opgeborgen? Of hou je gewoon van schoenenen heb je graag veel schoenen? Dan vind je het vast fijn om je schoenen netjes opgeborgen te hebben in een schoenenkast. Zo liggen ze niet meer rond te slingeren, blijven ze mooi en heb je ze altijd voor het grijpen.

Een schoenenkast is essentieel. Je hebt namelijk een paar casual schoenen, maar ook een goed paar om naar je werk te gaan. Je hebt ook nog je sportschoenen, je buitenschoenen en je nette schoenen die je aandoet om naar dat feestje te gaan. Niemand heeft maar één paar schoenen.

Grote schoenenkast

Als je op zoek gaat naar een schoenenkast doe je er goed aan om eerst te bedenken hoeveel schoenen je kwijt wilt. Zijn het alleen jouw schoenen, of schoenen van je partner en van het hele gezin? Door de collectie van huisenthuis.nl moet je je in elk geval niet laten beperken: wij hebben schoenenkasten van 6 tot zelfs 40 paar schoenen. Voor zelfs de grootste schoenenverzamelaar hebben wij dus de juiste schoenenkast.

De kleuren van de schoenenkast Colori kan je bij ons zelf configureren naar eigen wensen:

Alles opgeborgen

Schoenen kunnen in onze kasten op verschillende manieren worden opgeborgen. Zo hebben de meeste schoenenkasten een kieplade die naar voren kiept. Hierin kan je je schoenen rechtop kwijt en je schoenen heb je zo heel gemakkelijk voor he grijpen. Ook zijn er schoenenkasten die verschillende legplanken hebben waarop je schoenen kwijt kan. Tenslotte hebben een aantal grote schoenenkasten in onze collectie metalen platteaus waarop je schoenen neer kan zetten zoals de Grote Schoenenkast Brindisi.

Eisen aan een schoenenkast

Als je op zoek gaat naar een schoenenkast, bedenkt dan goed aan welke eisen de kast moet voldoen.

  • Op welke manier wil je je schoenen op bergen? In een kieplade of liever op een plank?
  • Wat is je budget?
  • Hoveel schoenen wil je kwijt?
  • Wat is je stijl? Hou je van een hout-look of hou je liever van strak?
  • Wil je nog meer kwijt dan alleen schoenen? Een aantal schoenen bieden meer mogelijkheden, zoals laden waar je accessoires in kwijt kan zoals handschoenen of misschien wel je huissleutels.

Vragen over een schoenenkast?

Ben je ook enigszins overdonderd door een ruime aanbod van onze collectie, en heb je hulp nodig bij het kiezen? Of heb je gewoon een vraag over maten of materialen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze deskundige medewerkers. Zij zijn op de hoogte van heel de collectie en zitten klaar om jou te helpen.