Alleen bij ons!

239.00

Gratis Verzending

Levertijd: 10 werkdagen

Multifunctioneel en Netjes Opgeruimd!

Een uitgebreide schoenen-/multifunctionele bijzetkasten Andijk met een stoere uitstraling, zodat je hal er netjes en opgeruimd uitziet. De serie bestaat uit een schoenen-/halkast, naar keuze leverbaar als kast Andijk-7 met 2 kleppen en 1 lade, als kast Andijk-10 met 2 kleppen, 1 lade en 1 deur, als kast Andijk-14 met 2 kleppen, 1 lade en 2 deuren. De meubelen zijn uitgevoerd in degelijk en milieuvriendelijk plaatmateriaal met naar keuze licht eiken, zandkleurig eiken of witte hoogglans voorfronten, gecombineerd met lichteiken kleurige, zandkleurig eiken of witte rompen. Je kunt de meubelen snel zelf monteren want een duidelijke montage tekening wordt natuurlijk mee geleverd.

  • Multifunctioneel
  • Leuke combinatie
  • Prima afwerking
  • Gemakkelijk zelf te monteren
  • Meerdere uitvoeringen
  • Snel geleverd

Meer informatie >


Productinformatie

Deze schoenenkast Andijk-14 is uitgevoerd met een zandkleurige eiken romp en melamine kleppen- en deurenfront. De lade is uitgevoerd in anthracietkleurige melamine. De kast heeft 2 kleppen, twee deuren en een lade met aluminiumkleurige handgrepen en biedt ruimte voor ca. 12 paar schoenen. Achter de deuren zijn ook nog 10 open vakken voor het opbergen van allerlei andere spullen.

Voor meerdere uitvoeringen zie de schoenenkasten Andijk-7, Andijk-10 en Andijk-14.


Beoordelingen
Just J. Schilder
Snelle betrouwbare service. Direct telefonisch en/of e-mail contact wanneer er een vraag is. Geen service tot aan de drempel, maar….ver daarover heen! Bedankt.
Just J. Schilder 18 juli 2017
Maarten Toorenaar
Huis en Thuis doet wat ze belooft! Snelle levering, duidelijke leveringsvoorwaarden en -tijden. Goed en professioneel verpakt waardoor beschadigingen worden voorkomen. Super aan te bevelen
Maarten Toorenaar 5 juli 2017
Roelof Feijen
Mijn bestelling via de webshop, is keurig aangekomen op mijn adres.De communicatie via de mail ging perfect!
Roelof Feijen 30 juni 2017

Stel een vraag

Product Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Schoenenkast Andijk-14ZEA”


65608