Alleen bij ons!

119.00

Gratis Verzending

Levertijd: 10 werkdagen

Multifunctioneel en Netjes Opgeruimd!

Een uitgebreide schoenen-/multifunctionele bijzetkasten Andijk met een stoere uitstraling, zodat je hal er netjes en opgeruimd uitziet. De serie bestaat uit een schoenen-/halkast, naar keuze leverbaar als kast Andijk-7 met 2 kleppen en 1 lade, als kast Andijk-10 met 2 kleppen, 1 lade en 1 deur, als kast Andijk-14 met 2 kleppen, 1 lade en 2 deuren. De meubelen zijn uitgevoerd in degelijk en milieuvriendelijk plaatmateriaal met naar keuze licht eiken, zandkleurig eiken of witte hoogglans voorfronten, gecombineerd met lichteiken kleurige, zandkleurig eiken of witte rompen. Je kunt de meubelen snel zelf monteren want een duidelijke montage tekening wordt natuurlijk mee geleverd.

 • Multifunctioneel
 • Leuke combinatie
 • Prima afwerking
 • Gemakkelijk zelf te monteren
 • Meerdere uitvoeringen
 • Snel geleverd

Meer informatie >

Bijpassend:

  Productinformatie

  Deze schoenenkast Andijk-7 is uitgevoerd met een zandkleurige eiken romp en melamine kleppenfront. De lade is uitgevoerd in anthracietkleurige melamine. De kast heeft 2 kleppen en een lade met aluminiumkleurige handgrepen en biedt ruimte voor ca. 12 paar schoenen.

  Voor meerdere uitvoeringen zie de schoenenkasten Andijk-7, Andijk-10 en Andijk-14.


  Beoordelingen
  Just J. Schilder
  Snelle betrouwbare service. Direct telefonisch en/of e-mail contact wanneer er een vraag is. Geen service tot aan de drempel, maar….ver daarover heen! Bedankt.
  Just J. Schilder 18 juli 2017
  Maarten Toorenaar
  Huis en Thuis doet wat ze belooft! Snelle levering, duidelijke leveringsvoorwaarden en -tijden. Goed en professioneel verpakt waardoor beschadigingen worden voorkomen. Super aan te bevelen
  Maarten Toorenaar 5 juli 2017
  Roelof Feijen
  Mijn bestelling via de webshop, is keurig aangekomen op mijn adres.De communicatie via de mail ging perfect!
  Roelof Feijen 30 juni 2017

  Stel een vraag

  Product Beoordelingen (0)

  Beoordelingen


  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Schrijf als eerste iets over “Schoenenkast Andijk-7ZEA”


  65598