Heeft Huisenthuis.nl een showroom?

Huisenthuis.nl heeft geen fysieke showroom omdat Huisenthuis.nl deze hoge kosten wil sparen om zodoende jou met hele scherpe prijzen te kunnen leveren. Dus dat wij geen showroom hebben is dus in het voordeel van jouw portemonnee!

Digitale showroom

Huisenthuis.nl heeft daarom een digitale showroom. Je kunt alle producten van Huisenthuis op je gemak bekijken op je desktop, laptop of tablet. Je hoeft niet de deur uit, je staat niet in de file, geen geslenter door showrooms en geen opdringerige verkopers.
Gewoon thuis kiezen en keuren en in alle rust beslissen. Onder het genot van een lekker een kopje koffie erbij kan je zo ontspannen overleggen met je partner.

Heb je een vraag? Dan kan je
direct online met ons chatten
en krijg je een deskundig antwoord of advies van een van onze medewerkers.

direct online chatten

Optimaal beschreven

In onze digitale showroom hebben wij alle producten zo getrouw mogelijk afgebeeld en beschreven. Het is niet mooier gefotografeerd en beschreven zoals het is want jij en wij hebben niets aan tegenvallers. Wij willen wél dat jij optimaal tevreden bent over producten en onze service. Wil jij eens ontspannen op zoek gaan naar een leuk bureau voor je werkkamer? Geen probleem, ook dat hebben we voor je.

Stevig zitten

Zitmeubelen in de collectie van huisenthuis.nl hebben allemaal een stevige zitting waarin je niet weg zakt. Dat is het moderne zitcomfort en daarvoor heb je niet echt een fysieke showroom nodig om dat uit te proberen. Wij beschrijven ook exact waarvan jouw bank of fauteuil gemaakt is, hoe sterk de stof is en wat de mogelijkheden er mee zijn. Daar kan menig fysieke showroom nog van leren!

Of zoek je een leuke stoel voor je woonkeuken? Ook dat is geen probleem. Gezond slapen? Ook daar kun je voor bij ons terecht. Wij hebben goedkopere lattenbodems maar ook luxere met meer comfort en elektrisch verstelbaar. Deze kun je perfect combineren met een gezondheidsmatras met traagschuim, in de volksmond ook wel een Tempur matras genoemd.

Andere kleur? Andere stof?

Tot slot: Heb je vragen? Aarzel niet en vraag eventueel of de bank van jouw voorkeur ook in andere kleuren is te leveren. Of dat de stoel of barkruk eventueel in een andere kleur lak of stoffering geleverd kan worden. Er is wat dat betreft veel meer mogelijk dan dat we in onze digitale showroom kunnen aanbieden!

Meer voordelen voor jou:

 

Gratis Verzending

Over het verzenden van je gloednieuwe aankoop hoef je je geen zorgen te maken. Dat is namelijk gratis bij alle verzendingen! Bezorging gebeurt op afspraak dus je moet er nooit voor thuis blijven.

30 dagen retour recht

Bij ons geldt: niet goed, geld terug. Maar je krijgt ook je geld terug als het artikel toch niet zo goed in je interieur blijkt te passen als je van te voren dacht. Als je het binnen 30 dagen naar ons terug stuurt, dan zorgen wij dat je zo snel mogelijk je geld op je rekening teruggestort krijgt.

Vragen? Bel gerust!

Wij zijn er voor jou. Dus heb je vragen? Bel ons gerust want we zitten klaar om je te helpen.

085-7603399

Live-chat

Je kan nu live chatten met een support medewerker van huisenthuis,nl. Klik daarvoor helemaal rechts van je scherm op het tabblad.

 

Laagste prijs garantie

Bij huisenthuis.nl willen we zeker weten dat je niet meer betaalt dan nodig is. Naast onze standaard lage prijzen garanderen we daarnaast ook de laagste prijs. Dus heeft u een product ergens anders goedkoper gezien? Dan krijgt u het product ook voor die prijs.

100% Garantie

Huisenthuis.nl levert alleen kwaliteits producten. Daarom geven we op al onze producten geen aflopende garantie zoals bij andere winkels, maar 3 jaar lang 100% garantie

Altijd de nieuwste trends

Bij huisenthuis.nl zijn we altijd op zoek naar de laatste trends zodat we die jou kunnen bieden. Onze medewerkers hebben een neus voor stijl en kwaliteit en reizen de hele wereld af om dat op huisenthuis.nl te kunnen aanbieden

Alle betaal gemakken

Bij huisenthuis.nl maken we betalen snel, gemakkelijk en betrouwbaar.

  

Officieel goedgekeurd

Huisenthuis.nl handelt volgens het CBW keurmerk: het keurmerk van de meubelbranche en we werken volgens de voorwaarden van het Webshop Keurmerk. Daarnaast hebben talloze klanten hun goede ervaringen met Huisenthuis.nl beschreven via Trustpilot.

Webshop-KeurmerkCBW-erkendWebwinkel KEUR

Laat van je horen!

We horen graag van jou! Wat vindt je van onze producten? Wat mis je nog? Stuur ons een twitter bericht, laat iets achter op facebook? Of stuur een ouderwetse email. Hoe dan ook, we horen we graag van je!