Een spiegelelement is een onmisbaar onderdeel in de badkamer. Alle lijnen van het badkamermeubilair van huisenthuis.nl bevatten één of twee spiegelvarianten. Aan jou om te bepalen wat je het mooiste vindt, of waar je het meeste profijt van hebt. Ook voor je toiletruimte kunnen de spiegels uit de webwinkel heel geschikt zijn. Bekijk ook eens onze onderkasten, badkamerkasten, hangkasten, badkamerwandrekken, wastafelkasten en complete badkamers.

Spiegelkasten
Met een spiegelkast haal je een compleet badkamermeubel in huis. Het levert allereerst natuurlijk extra bergruimte op. Voor flesjes, potjes en doosjes die je snel bij de hand wilt hebben. Verder zijn de spiegeldeuren van de meeste kasten zó draaibaar dat je hoofd van meer kanten zichtbaar is. Handig bij het stylen van je haar.

Alle badkamerkasten worden geleverd met fraai vormgegeven led- of halogeenverlichting. Enkel of dubbel. De schakelaar hiervan is ingebouwd in de kast. Sommige kasten zijn ook nog handig voorzien van een stopcontact voor scheerapparaat of föhn.
Modellen
De kasten uit de meeste series hebben twee of drie spiegeldeurtjes. De serie Bianzone heeft een afwijkend model met één spiegeldeur in het midden en open legplankjes links en rechts ervan.
Spiegelelementen
Een aantal badkamermeubellijnen heeft naast een spiegelkast ook een los spiegelelement in de collectie. In een aantal series in twee breedtematen. In de meubellijn Allicante is geen spiegelkast opgenomen, wel een spiegelelement. In alle lijnen bevatten de spiegelelementen standaard stijlvolle verlichting. Verder heeft iedere spiegel een console voor kleine toiletartikelen of een mooie badkamerdecoratie.
 Verrassingseffect
Het ligt voor de hand om bij de keuze de lijn van je andere badkamermeubelen aan te houden. Maar dat hoeft natuurlijk niet. Het kan ook heel verrassend zijn om bijvoorbeeld wit meubilair te combineren met een antraciet spiegelelement. Let er dan wel op dat ook de details matchen.