Spinder Design

Spinder Design

Babykamerslaagste-prijsSpinder Design is toonaangevend op het gebied van design kapstokken, verlichting en tafels.

De modellen van Spinder design zijn uniek, hebben strakke lijnen, de gebruikte materialen zijn stoer en hebben allemaal zeer aparte vormen.

Spinder Design volgt dan ook zeer goed de laatste trends in de interieurbranche en brengt met lef steeds weer vernieuwende modellen.

Alle  modellen van Spinder Design zijn gemaakt uit de beste materialen en ook in vele modellen toe te passen. Want metaal is de basis van alle modellen van Spinder Design. En juist metaal laat zich zo eenvoudig combineren.

Even belangrijk is dat de kapstokken van Spinder Design kwalitatief van het hoogste niveau zijn.Daarom passen Spinder Design en huisenthuis.nl uitstekend bij elkaar.

De juiste sfeer

De kapstok van Spinder Design vind praktisch altijd zijn plaats in de hal. En juist in de entree van het huis is het belangrijk om de juiste sfeer van uw huis uit te stralen. En bereikt u exact met de kapstokken van Spinder Design.

De verlichting van Spinder design kun je in vele interieurs combineren. Ook de tafels, salontafels en bijzettafels van Spinder kunnen door hun kleurstelling heel gemakkelijk in vele interieurs toegepast worden.

 

[callout type=”style2″][callout-content layout=”span6″][h4]Bekijk alles van Spinderdesign[/h4][p]Ga naar de producten van Spinder Design bij huisenthuis.nl en ga snel lekker keuren, kiezen en kopen in onze online woonboulevard. De medewerkers van huisenthuis.nl medewerkers doen er  alles aan om al je vragen te beantwoorden![/p][/callout-content][callout-button layout=”span6″]pijlbutton[/callout-button][/callout]

 

Alleen bij huisenthuis.nl heb je:


[iconitem icon=”delivery-truck” title=”Gratis Verzending”]Over het verzenden van je gloednieuwe aankoop hoef je je geen zorgen te maken. Dat is namelijk gratis bij verzendingen boven de 75 euro. Bezorging gebeurt op afspraak dus je moet er nooit voor thuis blijven.[/iconitem]

[iconitem icon=”auction” title=”Laagste prijs garantie”]Bij huisenthuis.nl willen we zeker weten dat je niet meer betaalt dan nodig is. Naast onze standaard lage prijzen garanderen we daarnaast ook de laagste prijs. Dus heeft u een product ergens anders goedkoper gezien? Dan krijgt u het product ook voor die prijs.[/iconitem]

[iconitem icon=”exchange” title=”30 dagen retour recht”]Bij ons geldt: niet goed, geld terug. Maar je krijgt ook je geld terug als het artikel toch niet zo goed in je interieur blijkt te passen als je van te voren dacht. Als je het binnen 30 dagen naar ons terug stuurt, dan zorgen wij dat je zo snel mogelijk je geld op je rekening teruggestort krijgt.[/iconitem]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *